8 Απρ 2016

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ! Η ΕΡΤ με το αραβικό δελτίο που πληρώνουν οι Έλληνες! παροτρύνει «πρόσφυγες» να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην επιστραφούν στην τουρκία! (Βίντεο)

Η ΕΡΤ με το αραβικό δελτίο που πληρώνουν οι Έλληνες! παροτρύνει «πρόσφυγες» να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην επιστραφούν στην τουρκία! (Βίντεο)

Διαβάζω σε διάφορα site, ότι οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ προτρέπουν τους λαθρομετανάστες να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην απελαθούν στην Τουρκία. 

Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί, αλλά σίγουρα το «κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ (και των καμμένων συνοδοιπόρων του…), με τον πιο επίσημο τρόπο τους προτρέπει να το κάνουν, για να μην απελαθεί ούτε ένας στην Τουρκία!

Δείτε εδώ το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης εις την αραβικήν (ε ρε κατάντια!) από την Ελληνική -μη γελάτε!- Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, την ΕΡΤ ή ΣΥΡΙΖΑ-TV. Δυόμιση λεπτά είναι το δελτίο
Με το που ξεκινάει, λέει επί λέξει: «Διακόσιοι μετανάστες που δεν υπέβαλλαν αίτηση ασύλου επιστράφηκαν χθες στην Τουρκία».

Το πιάσατε το υπονοούμενο, που έλεγε και ο αλήστου πολιτικής μνήμης Καρατζατούμπας;
Όμως, στην αμέσως επόμενη φράση, δεν χρειάζονται ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα. Το λέει πεντακάθαρα: 
«Όσοι υποβάλλουν αίτηση παραμένουν στην Ελλάδα»

Αυτολεξεί, αυτή είναι η πρόταση! Κι αμέσως μετά, αρχίζουν οι… χρηστικές πληροφορίες: που, πως και πότε θα μπορέσουν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου για να μην απελαθούν!
Η υπηρεσία ασύλου -λέει- θα σας ορίσει ώρα συνέντευξης και θα πάρετε το δελτίο αιτούντος που μπορεί να ισχύσει μέχρι 6 μήνες.

Ώπα, λέω εγώ. Κάτι παραμύθια, ότι θα εξετάζονται σε πρώτο και δεύτερο βαθμό τα αιτήματα μέσα σε δυο βδομάδες, δεν μας έλεγαν οι παραμυθατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ; Και συνεχίζει: Η πρόσβαση στη διαδικασία είναι ελεύθερη και δωρεάν.
Πώς αλλιώς να τους το πει, να σπεύσουν αμέσως να προλάβουν την απέλαση; Και αρχίζει για ένα λεπτό η αναφορά τοποθεσιών, ημερών και ωρών που γίνονται δεκτές οι αιτήσεις ασύλου.

Μπορείτε -λέει- να υποβάλλεται το αίτημά σας και μέσω skype, όποια γλώσσα κι αν μιλάτε.
Και συνεχίζει με πληροφορίες για εντός και εκτός Αττικής…
Και δώστου και site στο Ίντερνετ!
Και για τους Σύριους -λέει- υπάρχει η υπηρεσία syria fast track.
Όχι ρε κακοπροαίρετοι, όχι για να τους στείλουν στην Συρία με «φαστ τρακ» τώρα που όπου να’ ναι ο Άσσαντ με τον Πούτιν καθαρίζουν και τις τελευταίες εστίες κατσαριδών ISIS, αλλά για να κάνουν την αίτησή τους σε χρόνο d-t!

Στη διεύθυνση τάδε, η υπηρεσία τάδε, σε 18 γλώσσες. Ώπα και πάλι.
Οι -ας πούμε- «πρόσφυγες» είναι από τρεις χώρες: Συρία, Ιράκ και κάποιες περιοχές του Αφγανιστάν. 18 γλώσσες; Ουάου, που έλεγε και μια… ξεχασμένη ψυχή.

Δηλαδή, παραμύθι ότι θα υποβάλλουν μόνο οι «πρόσφυγες». Σε 18 γλώσσες και η… κουτσή Μαρία, απ’ όποια χώρα και να’ ναι θα διευκολυνθεί να υποβάλλει αίτημα και να μείνει τουλάχιστον 6 μήνες, σύμφωνα με αυτά που λέει η κρατική τηλεόραση, κι όχι κάποιος τυχαίος.

eglimatikotita
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ! Η ΕΡΤ με το αραβικό δελτίο που πληρώνουν οι Έλληνες! παροτρύνει «πρόσφυγες» να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην επιστραφούν στην τουρκία! (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications