29 Απρ 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; (vid)

ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; (vid)

Μόνο αυτό το μήνα, μια νέα έκθεση από τη Sandler Research κυκλοφόρησε στο κοινό, δηλώνοντας την Παγκόσμια Αγορά Συστημάτων Ελέγχου Ταραχών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2016-2020).

Στην έκθεση αυτή, η Sandler προβλέπει ότι μια τέτοια αγορά θα έχει ετήσια αύξηση 3,5%, και σχεδιάζει να προμηθεύσει εξοπλισμό ελέγχου ταραχών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ιράν, η Αίγυπτος, η Ρωσία, η Κίνα και η Ταϊλάνδη.

Η έκθεση αναφέρει: «Στη Βόρεια Αμερική, οι εξέχουσες αγορές είναι ο Καναδάς και οι ΗΠΑ και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε αυτά τα έθνη είναι καλύτερα εξοπλισμένες με αναβαθμισμένα όπλα Η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου στην Αμερική ενθάρρυνε τη χρήση του προηγμένου εξοπλισμού ελέγχου ταραχών».

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!!!

Η αμερικανική κυβέρνηση, έχει ήδη αγοράσει πάνω από 1,6 ΔΙΣ γύρους σφαίρες. Έχει ειπωθεί ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο στρατός έχουν αρκετά όπλα, πυροβολικό, πυρομαχικά, στρατιωτικά άρματα μάχης, οχήματα και ελικόπτερα για έναν εικοσαετή εμφύλιο πόλεμο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο στρατός επίσης εκπαιδεύεται επιθετικά για μαζικές αστικές αναταραχές. Με την πολλαπλή άσκηση Jade Helm και τις ασκήσεις UWEX, δεν είναι να απορεί κανείς που ετοιμάζονται για κάτι ΜΑΖΙΚΟ, σε μια τέτοια μαζική κλίμακα. Για να μην αναφέρουμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση και στρατιωτικά έγγραφα την αποδεικνύουν αυτή την προετοιμασία.

Αυτό που πρέπει να αναρωτιόμαστε είναι ΓΙΑΤΙ;
Γιατί όλη αυτή η ΜΑΖΙΚΗ προετοιμασία;
ΓΙΑΤΙ όλη η προετοιμασία για ΜΖΙΚΗ αστική αναταραχή;
Τι γνωρίζουν που εμείς όχι;
Και για τι ακριβώς προετοιμάζονται;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications