Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία με 14 σφαίρες στον Άλιμο
Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία με 14 σφαίρες στον Άλιμο

Νεκρός έπεσε στις 00.55 μετά τα μεσάνυχτα επιχειρηματίας στον Άλιμο, από μαφιόζικη εκτέλεση με δεκατέσσερις σφαίρες.

Πρόκειται για τον 42χρονο Μιχάλη Γιατράκη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην λεωφόρο Συγγρού. Ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την δικαιοσύνη για υπόθεση ναρκωτικών, είχε καταδικαστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009.

Ο 42χρονος ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας. Ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του, έξω από τον αριθμό 14, όπου βρίσκονταν το αυτοκίνητό του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Η σύζυγός του, βουλγαρικής καταγωγής, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που βρίσκεται στον αριθμό 16 και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού.

Δείτε βίντεο: "Γάζωσαν" με Καλάσνικοφ επιχειρηματία στον Άλιμο

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ δόθηκε σήμα για την αναζήτηση του οχήματος και των δραστών.Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών.Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications