Έβαλαν γυναίκες λιμενικούς να μοιράζουν τα φυλλάδια με το «σας αγαπάμε» στους μετανάστες
Έβαλαν γυναίκες λιμενικούς να μοιράζουν τα φυλλάδια με το «σας αγαπάμε» στους μετανάστες

Ξεκίνησε το Σάββατο η επιχείρηση του Λιμενικού για τη διανομή των φυλλαδίων στους πρόσφυγες και μετανάστες στο οποίο περιλαμβάνεται το... ακλόνητο επιχείρημα «σας αγαπάμε» της κυβέρνησης για να πείσει τους 4.600 που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό του λιμανιού να αποχωρήσουν από εκεί.

Έτσι, μάλλον, εξηγείται η επιλογή να σταλούν στο λιμάνι γυναίκες λιμενικοί για να μοιράσουν τα φυλλάδια των 32 σελίδων στα οποία η κυβέρνηση μεταξύ άλλων ομολογεί ότι τα σύνορα θα μείνουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι πολλά από τα κέντρα φιλοξενίας δεν είναι έτοιμα και ότι σχεδόν χρωστάει χάρη στους αλληλέγγυους.

Τις λιμενικούς συνόδευε και ένας ανώτερος αξιωματικός του σώματος με τους μετανάστες σε πρώτη φάση να περιεργάζονται το φυλλάδιο που είναι γραμμένο σε τέσσερις γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά). Πριν από μερικές ημέρες λιμενικοί είχαν προσπαθήσει να πείσουν τους μετανάστες ως άλλοι... τουριστικοί πράκτορες παρουσιάζοντας τους φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των άλλων κέντρων φιλοξενίας.

Μέχρι στιγμής πάντως όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την εκκένωση του λιμανιού φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό καθώς καθημερινά ελάχιστοι είνα εκείνοι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που πείθονται να αποχωρήσουν προς άλλα κέντρα φιλοξενίας ανά την επικράτεια.

εκτός από τη δεδομένη ξεφτίλα αυτής της ανθελληνικης συμμορίας που ενω κανει ότι κυβερναει, διαλύει τη χώρα, η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι οι λαθρο είναι οι πελάτες της κυβερνησης - ΜΚΟ που έχουμε. Γι αυτό τους φέρονται έτσι. Εντελώς ..... τυχαία, μόλις ήρθε ο σύριζα στην εξουσία, το 2015 μπήκαν 911.471 λαθρο -πρόσφυγες από τα νησιά! έφτασαν να βάζουν 11.000 ! σε μια ημέρα το καλοκαίρι. Το απίστευτο ''δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα''!! του Τσίπρα

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

καλα τοοοσο απαραδεκτο ειναι αυτο το Κρατος που λεγεται ελληνικη δημοκρατια......
στελνει τις κορες μας ....τις γυναικες μας....τις μανες μας.....τις Ελληνιδες στρατευσιμες για την ασφαλεια της ελληνικης δημοκρατιας (τους....) να ερχονται σε επαφη με την ψωρα και την ηπατιτιδα και την ευλογια ΧΩΡΙΣ γαντια και μασκα ...για να προστατευσει την υγεια των Ελληνιδων στρατιωτικων λειτουργων!!!!!......
Ο Τσιπρας και ο Φλαμπουραρης ...αλλα και η "αλληλεγγυα" κυρα Τασια ειναι καλα προφυλαγμενοι και καλα φρουρουμενοι μεσα στα γραφεια και τα σπιτια τους.....
Αισχος ... αηδια .....εμετος....προκαλει η απανθρωπια και η ελλειψη προστασιας αυτων των Ελληνιδων απο τους ελληνες πολιτικους .....για να δειξουν την "αγαπη " τους σε αυτους που ΔΕΝ σεβονται την Ελλας και τον Ελληνα και την Ελληνιδα στην δυσκολη κατασταση που βιωνουμε ...και ηρθαν και μας φορτωθηκαν....και θελουν να μας επιβαλουν και την κουλτουρα τους.........(δεν προχωρω το σχολιο μου διοτι σεβομαι την αυλη των σχολιων του αυτου του ιστοτοπου για να μην τον κλεισουν με τον ευκολο χαρακτηρισμο του...ρατσισμου....απο τους ...."αντι" ρατσιστες....που καταστρεφουν τον Ελληνισμο ...για λιγους μηνες ακομη στην καρεκλα της Εξουσιας (των....))

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications