14 Απρ 2016

Έτοιμο για λουκέτο το μεγάλο κανάλι της παραπληροφόρησης και της διαπλοκής

 Έτοιμο για λουκέτο το μεγάλο κανάλι της παραπληροφόρησης και της διαπλοκής

Ένα βήμα πριν το λουκέτο δείχνει να βρίσκεται το Mega (σε ψευδή πληροφόρηση) Channel. Αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με 7-8 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία του καναλιού, τότε οι τίτλοι τέλους θα γραφτούν οριστικά.

Χθες πάντως άρχισαν τα όργανα, είχαμε 4ωρη στάση εργασίας από τους δημοσιογράφους και δεν μεταδόθηκε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Και πιθανότατα σήμερα να πάρουν τη σκυτάλη οι τεχνικοί. Χθες οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν επισήμως πως δεν θα πληρωθούν το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου και όχι μόνον αυτό, αλλά δεν θα δουν το χρώμα του χρήματος για αρκετό καιρό. Δεν ήταν σίγουρος να τους πει ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής αν θα τους δώσουν και το δώρο Πάσχα και ας είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.

Πώς τα φέρνει η ζωή… Το κατεξοχήν τηλεοπτικό κανάλι της διαπλοκής, το οποίο έχυσε (και συνεχίζει να χύνει) τόνους λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο δίαυλος που καλλιεργούσε επί καθημερινής βάσης μυθεύματα για την «δύση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό τέλος του.

Και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς την «πληροφόρηση» του Πρετεντέρη, της Τρέμη, της Σαράφογλου και των άλλων «μαϊντανών» της ψευδολογίας και της παραχάραξης της πραγματικότητας;

Στο ερώτημα, λοιπόν, «θα επιζήσει το Mega;», όπως το διαβάσαμε σε καθεστωτική φυλλάδα, απαντούμε ότι δεν μας καίγεται καρφάκι παρά μόνο για τους εργαζόμενους (όχι αυτούς με τους παχυλούς μισθούς). Πολύ περισσότερο δε, είμαστε πρόθυμοι να δωρίσουμε το τελευταίο καρφί για το σφράγισμα του φέρετρου που θα ενταφιάσει αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα παραπληροφόρησης, συκοφαντίας και εξυπηρέτησης συγκεκριμένων στενών συντηρητικών συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ xryshaygh.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έτοιμο για λουκέτο το μεγάλο κανάλι της παραπληροφόρησης και της διαπλοκής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications