ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!! «Αλληλέγγυοι» έπεσαν στο λιμάνι για να μην αφήσουν το πλοίο να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία! (Βίντεο)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!! «Αλληλέγγυοι» έπεσαν στο λιμάνι για να μην αφήσουν το πλοίο να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία! (Βίντεο)

Ένταση και απίστευτες εικόνες στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

«Αλληλέγγυοι»… έπεσαν στην θάλασσα σε προσπάθεια να φτάσουν κολυμπώντας μπροστά στο πλοίο που θα μεταφέρει του λαθρομετανάστες πίσω στη Τουρκία και να το εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού για να σταματήσει τους αλληλέγγυους πριν συμβεί κάποιο ατύχημα ή γίνει κάτι χειρότερο… Τρεις άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία! Τι ακριβώς έκαναν;
Έπιασαν την άγκυρα του πλοίου “Λέσβος” για να μην το αφήσουν να αποπλεύσει!
Αμέσως σκάφος του λιμενικού τους έβγαλε από τη θάλασσα και τους απομάκρυνε. Την ίδια ώρα ξεκίνησε η επαναπροώθηση 50 μεταναστών στο Δικελί και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει η απέλαση άλλων τουλάχιστον 100 μεταναστών

Τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια γυναίκα σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βούτηξαν στο λιμάνι του νησιού και έπιασαν την άγκυρα του πλοίου «Λέσβος» της εταιρείας «Τουργιόλ» για να σταματήσουν τη μεταφορά μεταναστών στην Τουρκία!
Οι εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ είναι συγκλονιστικές: τρεις άνθρωποι που ανήκουν στους λεγόμενους “αλληλέγγυους”, άγνωστο αν είναι Έλληνες ή ξένοι, έπεσαν στη θάλασσα και γραπώθηκαν από την άγκυρα του πλοίου για να σταματήσουν τον απόπλου για Τουρκία, καθώς σήμερα συνεχίζεται ξανά η μεταφορά μεταναστών από τη Λέσβο προς την Τουρκία!

Αμέσως, σκάφος του λιμενικού τους πλησίασε και τους έβγαλε από τη θάλασσα.
Πώς σχεδιάστηκε όλη η διαδικασία
Σύμφωνα με πληροφορίες, μιας και η όλη διαδικασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται σε πλήρη μυστικότητα από τις ελληνικές διωκτικές Αρχές και τη Frontex, το πλοίο «Λέσβος» της εταιρείας «Τουργιόλ» μεταφέρει 50 μετανάστες που προέρχονται από το hot spot της Μόριας και δεν έχουν εκφράσει βούληση παροχής ασύλου.

Στη συνέχεια, με το πλοίο «Ναζλί Ζαλέ» τύπου καταμαράν της εταιρείας «Ζαλέμ Τουρ» θα μεταφερθούν 100 μετανάστες προερχόμενοι από την Κω ενώ στο ίδιο καράβι, σύμφωνα με το i-samos.gr, βρίσκονται και 29 μετανάστες που μεταφέρθηκαν υπό άκρα μυστικότητα από το νησί της Σάμου και θα φτάσουν στη Λέσβο με το ναυλωμένο από το υπουργείο Ναυτιλίας πλοίο «Τέρα τζετ».

Στο σύνολό τους, οι μετανάστες θα παραδοθούν στις τουρκικές αρχές στο λιμάνι της πόλης Δικελί απέναντι από τη Μυτιλήνη. Τους μετανάστες κατά τη διαδικασία της επανεισδοχής θα συνοδεύουν, όπως έγινε και την περασμένη Δευτέρα, ισάριθμοι αστυνομικοί της Frontex, υπεύθυνοι ο καθένας για την ασφάλεια ενός μεταφερόμενου μετανάστη. Στα πλοία θα επιβιβασθούν, επίσης, και ομάδες ανδρών υπηρεσίας αποκατάστασης τάξης για να αντιμετωπίσουν τυχόν απρόοπτα στη διάρκεια του ταξιδιού προς το λιμάνι του Δικελί, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε σε τοπικό ειδησιογραφικό πόρταλ.

Πρόκειται για μετανάστες από το Πακιστάν και την Ινδία στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι εδώ και ημέρες έχει αποφασιστεί ότι θα επαναπροωθηθούν στην Τουρκία, όπως σημειώνει το I-samos.gr

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

....δεν το πιστευω!!!!!......
επεσε μεσα στα παγωμενα νερα του Ελληνικου Αιγαιου και η ....κυρα Τασουλλα!!!!!!!!...
αντε βρε απο κει...πλακα μου κανετε......
ειπαμε αλληλεγγυα....(ελληνιστι::....εφιαλτης) ...αλλα απο το γραφειο της και απο το καλα φρουρουμενο σπιτι της ....οχι και να τρεχουμε στα κρυα νερα...αλλα ουτε και να φιλοξενουμε και τους ...""ταδε"".... στο δικο μας το σπιτι....αυτο ας το κανουν οι αλλοι....
ειπαμε η κυρα Τασια ειναι ..α.λ.λ.η.λ.ε.γ.γ.υ.α....(οχι και μλκς....!!!!)
.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications