Οταν θα παίρνουν το σπίτι σου οι υπουργοί θα χορεύουν στα μπουζούκια!!!! video
Οταν θα παίρνουν το σπίτι σου οι υπουργοί θα χορεύουν στα μπουζούκια!!!!

Μέσα στο 2016, η κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά, θα ξεκινήσει τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας της πλέμπας. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα πέσουν πολλές βίλες στα χέρια των ξένων funds. Οσοι διαθέτουν βίλες στις Κυκλάδες ξέρουν και πως να τις προστατεύουν.

Άλλωστε όπως έχετε διαπιστώσει στα χρόνια των Μνημονίων κανενός βαρόνου δεν άνοιξε ρουθούνι και καμμιά συμμορία από αυτές που αλωνίζουν στον χώρο της Δικαιοσύνης δεν εξαρθρώθηκε.

Τα φτωχόσπιτα θα βγουν στο σφυρί όπως συνέβη και στην Ισπανία απ΄ όπου και οι σχετικές φωτογραφίες.Κανείς καναλάρχης δεν πρόκειται να χάσει το άθλιο κανάλι του εξαιτίας των θαλασσοδανείων και κανείς εκδότης την έντυπη πατσαβούρα του επειδή έχει 30 εκατομμύρια θαλασσοδάνεια.

Την ώρα που τα φτωχόσπιτα θα βγαίνουν στο σφυρί και οι τηλεοράσεις θα δείχνουν τα ανθρώπινα δράματα, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, ο Κοτζιάς θα χορεύει σε κάποιο privé club του Κολωνακίου, παρέα με τον Ζουράρη, το Daddy Cool και η Γεροβασίλη θα τα σπάει στον Πλούταρχο.

Οι συριζαίοι έχουν ακριβώς το ίδιο ψυχολογικό πρόβλημα με τους πασόκους του ΄80.Επειδή δεν διαθέτουν αισθητική πέφτουν με τα μούτρα στον ωκεανό του κιτς νεοπλουτισμού.

Οσο ο λαός κάνει το σκατό του παξιμάδι, τόσο να κομματικά στελέχη θα αμοίβονται πλουσιοπάροχα. Η συνταγή έχει εφαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις πρώην ανατολικές χώρες.

Λοιπόν την ώρα που θα σας παίρνουν τα σπίτια με την βοήθεια των ενστόλων του Τόσκα και του Καμμένου, οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα θα ανακαλύπτουν την γοητεία της μπουρζουαζίας με ξεναγό τον Γιώργο Σταθάκη και λοιπά πλουσιόπαιδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications