Δολοφονία ΣΟΚ- 55χρονος κατέσφαξε την γυναίκα του έξω από το Αττικό Νοσοκομείο
Δολοφονία ΣΟΚ- 55χρονος κατέσφαξε την γυναίκα του έξω από το Αττικό Νοσοκομείο

Ένας τσακωμός ήταν ο λόγος που οδήγησε τον δράστη στο να κατακρεουργήσει την σύζυγό του μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συγγενών των ασθενών που έβγαιναν από το Νοσοκομείο

Τον πανικό σκόρπισε ένας 55χρονος Έλληνας, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος κατέσφαξε την 54χρονη σύζυγό του έξω από την είσοδο του Νοσοκομείου Αττικόν στο Χαϊδάρι, μπροστά στα μάτια των περαστικών και των συγγενών των ασθενών που έβγαιναν από το Νοσοκομείο και έπεσαν μπροστά σε αυτό το σοκαριστικό θέαμα.

Ο αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, που έφτασε σύντομα στο σημείο και προχώρησε στην σύλληψη του δράστη, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως εντός του Νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο δράστης τις είχε επιφέρει 16 τραύματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μην αντέξει άλλο και να καταλήξει σήμερα.
Αφορμή του έντονου τσακωμού που είχε το ζευγάρι έξω από το νοσοκομείο, φέρεται να ήταν μία επίσκεψη της συζύγου του σε ασθενή και ο άντρας της επέμεινε να φύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του. μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο 55χρονος έβγαλε σε έξαλλη κατάσταση ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά την άτυχη σύζυγο του με αυτό…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications