«Δαιμονισμένη»???? γυναίκα αφρίζει και βγάζει αίμα από το στόμα σε τελετή εξορκισμού (βίντεο)
«Δαιμονισμένη»???? γυναίκα αφρίζει και βγάζει αίμα από το στόμα σε τελετή εξορκισμού (βίντεο)

«Τελετή εξορκισμού» απεικονίζει το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να είναι σαφές το πού και το πότε καταγράφηκε.

Επειδή ωστόσο ένας από τους άνδρες που φαίνεται ακούγεται να μιλά ισπανικά, εικάζεται πως η τελετή βιντεοσκοπήθηκε στη Λατινική Αμερική.Η τελετή εξορκισμού υποτίθεται πως απάλλαξε μια γυναίκα από έναν δαίμονα με αποτέλεσμα εκείνη να ουρλιάζει και να βγάζει αίμα από το στόμα.

Εκτός από το χώρο και το χρόνο που καταγράφηκε το βίντεο, άγνωστο είναι και το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας. Η «αναζωπύρωση» των εξορκισμών στη Νότια Αμερική συνδέεται με τον… πάπα Φραγκίσκο, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ όπως λέει ο Μεξικανός ιερέας Cesare Truqui στη Daily Telegraph «ο πάπας Φραγκίσκος μιλά για τον διάβολο όλη την ώρα κι αυτό σίγουρα έχει αυξήσει την εγρήγορση σχετικά με τους εξορκισμούς.

Αλλά Όλοι οι Λατινοαμερικάνοι έχουν αυτή την ευαισθησία- για εκείνους η ύπαρξη του Διαβόλου είναι μέρος της πίστης τους».ΥΓ για εμάς εδώ δεν υφίσταται ο όρος «Δαιμονισμένος»...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications