Αστυνομικίνα δημοσίευσε Topless selfie,αλλά δε έχασε γι΄αυτό την δουλειά της – Δείτε γιατί. (Εικόνες)
Μεξικό- Αστυνομικίνα δημοσίευσε selfie,αλλά δε έχασε γι΄αυτό την δουλειά της – Δείτε γιατί. (Εικόνες)

Μια αστυνομικός από το Μεξικό απολύθηκε γιατί ανέβασε στο Facebook Topless φωτογραφία,μέσα απ' το περιπολικό και φορώντας της στολή της..

Με τη στολή και το όπλο της αποφάσισε να βγάλει μια γυμνόστηθη φωτογραφία η αστυνομικός Nidia Garcia και το πλήρωσε πολύ ακριβά..

Οι ανώτεροί της από τη δημοτική αστυνομία του Μεξικού, που είδαν τη φωτογραφία αποφάσισαν να την απολύσουν, όχι για την άσεμνη πράξη της να δημοσιεύει τα κάλλη της στο διαδίκτυο, αλλά επειδή φορούσε τη στολή της και κρατούσε το όπλο της, στο εσωτερικό του περιπολικού της.

Μετά την απόλυσή της η Nidia, μητέρα 2 κοριτσιών, αποφάσισε να διαγράψει την επίμαχη φωτογραφία από το προφίλ της και να αναρτήσει ένα κείμενο όπου απολογείται για την πράξη της.

«Έκανα λάθος που έβγαλα τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας μου και ενώ φορούσα τη στολή μου και είχα το όπλο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ποστ.

«Ζητώ συγνώμη από τη γραμματεία Ασφάλειας και Δικαιοσύνης και γενικά από το δήμο μου Escobedo για την ανήθικη πράξη. Αισθάνομαι αηδιασμένη από τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσα στις δυο κόρες μου, στον σύζυγό μου, τους γονείς και την οικογένειά μου.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομικός συνεχίζει απτόητη να ανεβάζει φωτογραφίες ευχαριστώντας τους φίλους της για την στήριξή τους, ενώ υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications