Η Apple, η Μέδουσα και οι αρχαίοι θεοί του Ολύμπου
Η Apple, η Μέδουσα και οι αρχαίοι θεοί του Ολύμπου

Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν οι θεοί του Ολύμπου αλλά και τέρατα της ελληνικής μυθολογίας με τον κολοσσό πληροφορικής και τεχνολογίας Apple; Όπως φαίνεται, αποτελούν τις κωδικές ονομασίες στο νέο, μυστικό πρότζεκτ της εταιρίας για την δημιουργία ενός iCar!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει το «έξυπνο» αυτοκίνητό της, εις απάντηση στο όχημα χωρίς οδηγό της Google.

Οι έρευνες και η ανάπτυξη του οχήματος φέρεται να πραγματοποιούνται σε κτίρια της εταιρίας στο Sunnyvale, λίγα χιλιόμετρα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Οι διάφοροι χώροι φέρουν ονομασίες των Ολύμπιων θεών, μεταξύ των οποίων ο Δίας, η Αθηνά και η κόρη του Ουρανού και της Γαίας, Ρέα. Το μεγαλύτερο κτίριο ονομάζεται «Δίας», συνολικού εμβαδού 300.000 ποδιών.

Ολόκληρο το πρότζεκτ φέρει την κωδική ονομασία «Τιτάνας» και σύμφωνα με πηγή μέσα από την Apple, ο πιο ενδιαφέρον χώρος είναι το γκαράζ της Ρέας όπου πραγματοποιούνται όλες οι επισκευές των «έξυπνων» οχημάτων.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Το να χρησιμοποιήσεις ονόματα θεοτήτων θέλει θράσσος και υβριστική διάθεση ή άγνοια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications