14 Μαρ 2016

ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟ -ΠΙΘΉΚΟΥΣ VIDEO ΣΟΚ!!!!!!!!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟ -ΠΙΘΉΚΟΥΣ VIDEO ΣΟΚ!!!!!!!!

Απολαύστε αυτές τι ωραίες σκηνές στο βίντεο από λαθρομετανάστες στην πρωτεύουσα Όσλο της Νορβηγίας, που ούτε καν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα είναι τόσο όμορφα!

Αύριο και στην Ελλάδα τις ίδιες και χειρότερες καθώς εδώ θα βρουν όλα τα «καλά» και θα αισθανθούν τόσο ευτυχισμένοι που θα κάνουν πολύ ωραιότερα πράγματα. Φτιάξε και εσύ ένα hotspot μπορείς προς δόξα την προοδευτική μας ευσπλαχνίας.

Αυτά σας τα δείχνουν στην τηλεόραση; όχι φυσικά! μόνο να στήνουν σκηνικά με δηθεν κακόμοιρους ξέρουν, και να ψάχνουν κανένα μωρό, σε πρώτο πλάνο να συγκινήσουν τους ψεκασμένους! , σε τι διαφέρουν αυτοί με τους αναρχικούς που σας καίνε τα αυτοκίνητα? οεο!!!! τέρατα οι μεν και οι δε! μόνο που οι κομμουνιστές ειναι στην Ευρώπη απο την τουρκοκρατία και το Βυζάντιο!! Εισβολείς και οι 2 γιαυτό τους υποστηρίζουν! με αγάπη απο τους Εβραίους ! στόχος η εξαφάνιση της ευρωπαϊκής φυλής! και μεσώ όρο νοημοσύνης κάτω απο 100! οι ίδιοι τα έχουν πει!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟ -ΠΙΘΉΚΟΥΣ VIDEO ΣΟΚ!!!!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications