27 Μαρ 2016

Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα από το Κέντρο της Γης. Ένα μυστικός εξωγήινος πολιτισμός ζει κάτω από την επιφάνεια video

Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα από το Κέντρο της Γης. Ένα μυστικός εξωγήινος πολιτισμός ζει κάτω από την επιφάνεια.

Η NASA λαμβάνει ραδιοφωνικές μεταδόσεις εκατοντάδες μίλια κάτω από την επιφάνεια της Γης και οι ειδικοί λένε ότι τα σήματα που αποστέλλονται προέρχονται από μία εξαιρετικά προηγμένη μορφή ζωής.

"Είναι σαφές ότι κάποιος ή κάτι επικοινωνεί μαζί μας, και ό οποίος έχει την τεχνολογία για να αποστείλει μηνύματα προς την επιφάνεια απο εκατοντάδες μίλια στο έδαφος." "είπε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της NASA ο οποίος ζήτησε ανωνυμία.

Οι επιστήμονες ανίχνευσαν για πρώτη φορά τα σήματα με τη βοήθεια των εξελιγμένων δορυφόρων, και οι μεταδόσεις έχουν ληφθεί σε διαλείπουσα διαστήματα από τότε, αναφέρει το υψηλόβαθμο στέλεχος .

Αναφέρει ότι οι μεταδόσεις είναι υπό τη μορφή ενός πολύπλοκου μαθηματικού κώδικα, και έχουν πείσει τους επιστήμονες ότι είναι σε επαφή με μια αποικία των όντων των οποίων η νοημοσύνη στιγμής ξεπερνά τη δική μας.

Η πηγή της NASA, δήλωσε ότι οι επιστήμονες στην αρχή είχαν ένα μικρο πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.

"Δεν θα έλεγα οι μεταδόσεις ήταν μια εχθρική φύση, αλλά το περιεχόμενό τους θα μπορούσε να είναι μια πηγή ανησυχίας και διαμάχης», είπε. «Από τότε που τόσο πολύ εξαρτάται από την ερμηνεία, νομίζω ότι είναι σοφό να αφήστε τους ειδικούς να παλεύουν με αυτό πριν από την αποδέσμευση κάθε πληροφορίας που θα μπορούσε άσκοπα να σημάνει συναγερμό στο κόσμο."

Η πηγή είπε ότι οι επιστήμονες ειναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν έχουμε προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία του υπόγειου πολιτισμού και ότι δεν έχουμε την τεχνολογία για να ανταποκριθουμε στα μηνύματα των όντων ». "Όποιος και αν είναι, προφανώς γνωρίζουν πολύ περισσότερα για εμάς από ό, τι γνωρίζουμε γι 'αυτούς».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως"Οι μεταδόσεις τους, δείχνουν να γνωρίζουν τις συνθήκες της ζωής στη Γη, ενώ εμείς δεν έχουμε ιδέα για το πώς η ευφυής ζωή θα μπορούσε να σχηματιστεί και να επιβιώσει χωρίς το φως του ήλιου ή του οξυγόνου."

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή και σημαντική ανακάλυψη του αιώνα. "Πιστεύαμε ότι το διάστημα ήταν το τελευταίο σύνορο, αλλά τώρα συνειδητοποιούμε ότι στο εσωτερικό του πλανήτη μας βρίσκεται ανεξερεύνητο έδαφος που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό για το μέλλον μας."(Εδω επαληθέυονται! οι Γερμανοί του Χίτλερ όταν μιλούσαν για κούφια ΓΗ!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα από το Κέντρο της Γης. Ένα μυστικός εξωγήινος πολιτισμός ζει κάτω από την επιφάνεια video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Αυτός ο "πολιτισμός" δεν είναι άλλος από την κόλαση και τους δαίμονες οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στην Γη με το προπέτασμα περί δήθεν εξωγήινων και να αφανίσουν την ανθρωπότητα.

no imageΑνώνυμος

το βίντεο γιατί γραφει nemesis maturity?

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications