Βίντεο:Νότης Σφακιανάκης: «Οι ορδές ανθρώπων που βιάζουν την πατρίδα μας δεν είναι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες ! Έχουν πορτοφόλια με 500ευρα»
Βίντεο:Νότης Σφακιανάκης: «Οι ορδές ανθρώπων που βιάζουν την πατρίδα μας δεν είναι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες ! Έχουν πορτοφόλια με 500ευρα»

Για το «προσφυγικό» μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης, στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, όπου μίλησε για στημένο κόλπο, για ορδές «ριψάσπιδων» που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω εμφυλίου και «βιάζουν την Ελλάδα».

Μιλώντας για τους «πρόσφυγες» και τους λαθρομετανάστες είπε: 
«Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου, σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. 

Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ».
«Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι »βιάζουν» την πατρίδα μας».

«Ναι άλλα είναι πρόσφυγες», τόνισε ο δημοσιογράφος.
«Εδώ πέρα το κόλπο είναι στημένο, και ήρθαν ορδές ανθρώπων που βιάζουν την πατρίδα μας. Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επετέθη καμία άλλη χώρα, ένας ξένος λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με 500ρικα. Είναι απίστευτο αυτό που είδα»,

«Και αυτοί που έρχονται με τα μωρά, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.
«Αφού η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο, τι θα πει τα μωρά;
Δεν καταλαβαίνω, δεν θέλω να καταλάβω και δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω την γνώμη των άλλων η οποία είναι και λανθασμένη.»

Σκληρή κριτική και επίθεση έκανε και στη Δέσποινα Βανδή η οποία διέκοψε τη συνεργασία τους προτού καν ξεκινήσει, όταν ο Νότης είχε κάνει σχόλια υπέρ της Χρυσής Αυγής.

«Αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή ήταν μεγάλο ατόπημα, γιατί αν οι πεποιθήσεις σου δεν γίνονται αντιληπτές και λογοκρίνονται από τον συνάδελφο σου… δεν αντελήφθη τι είπα η Δέσποινα Βανδή. 
Το ότι αποχώρησε έχει να κάνει με άλλα πράγματα, γιατί όταν - νομίζω εγώ - έχεις δοσοληψίες μεγάλου κεφαλαίου με το Δημόσιο, είναι εύκολο να σε πείσουν να αποχωρήσεις. 

Μπορεί οι γονείς της να ήταν μετανάστες, αλλά εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. 
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους μετανάστες διότι πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένεια μου έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που πήραν άδεια από την χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως η μητέρα μου όπως και εγώ.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications