ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά ισοπεδώνουν τα συροτουρκικά σύνορα - Κτυπήθηκαν τουρκικά κομβόι (vid, φωτό)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά ισοπεδώνουν τα συροτουρκικά σύνορα - Κτυπήθηκαν τουρκικά κομβόι (vid, φωτό)

Ολοκληρωτική ισοπέδωση των ισλαμιστών στην Συρία καθώς ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν ανηλεώς τα συροτουρκικά σύνορα με τους Τούρκους στρατιώτες να βιντεοσκοπούν την εξαϋλωση των συναδέλφων τους όπως θα δείτε και σε βίντεο ενώ Su-34 εξαφάνισαν τουρκικό κομβόι στην Ιντλίμπ!

Συγκεκριμένα στην Ινλίμπ, τα ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν το προπύργιο των ισλαμιστών στην πόλη Abu Al-Dhuhour κτυπώντας αποθήκες οπλισμού που ανήκε στις “Jabhat Al-Nusra” και “Jund Al-Aqsa”.

Κατά την επιδρομή σκοτώθηκαν 25 ισλαμιστές.

Ταυτόχρονα, τα ρωσικά μαχητικά ισοπέδωσαν τρομοκρατικά δίκτυα της οργάνωσης Jaysh Al-Fateh (Army of Conquest) στην πόλη Jisr Al-Shughour και στα χωριά Ariha, Kafr Bateekh, Al-Mansoura και Khan Sheikhoun.

Στην Λαττάκεια η Ρωσική Αεροπορία με μεγάλης κλίμακας αεροπορικές επιδρομές, είκοσι έγιναν μόνο σήμερα, ισοπεδώνουν τους τουρκομάνους στα βουνά Jabal Al-Turkmen και Jabal Al-Akrad διαλύοντας στόχους της Jabhat Al-Nusra κατά μήκος των συροτουρκικών συνόρων.

Στρατόπεδα εκπαίδευσης, αποθήκες οπλισμού έγιναν στάχτες ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούσαν απλώς βγάζοντας "σέλφι" ή τραβώντας βίντεο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications