Β.Πούτιν …θα καταρρίψουμε όποιο αεροσκάφος εισέλθει παράνομα στον συριακό εναέριο χώρο.
Β.Πούτιν …θα καταρρίψουμε όποιο αεροσκάφος εισέλθει παράνομα στον συριακό εναέριο χώρο.

Αν χρειαστεί ξαναστήνουμε την Αεροπορική πτέρυγα στην Λατάκια εντός ελαχίστων ωρών»!!!

Βαρυσήμαντες δηλώσεις,έκανε πριν λίγο ο Ρώσος πρόεδρος,ενώπιον της στρατιωτικής ηγεσίας σε τελετή στο Κρεμλίνο(video),όσο αφορά την Συρία,στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα,πρωτίστως σε Τουρκία αλλά και στις ΗΠΑ.

Η Ρωσία δήλωσε ο Β.Πούτιν,θα καταρρίπτει κάθε εχθρικό αεροσκάφος(εννοεί της Τουρκίας και των Σαουδαράβων),το οποίο θα παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας και δεν θα λειτουργεί,με βάση την συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για την αντιμετώπιση του isis.

Παράλληλα ξεκαθάρισε προς τις ΗΠΑ,πως η Ρωσία δεν αποσύρεται στρατηγικά από την συριακή κρίση και πως αν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο,εντός ελαχίστων ωρών,μπορεί να δώσει εντολή ώστε να ξαναλειτουργήσει η αεροπορική πτέρυγα στην Λατάκια,με πλήρη αεροπορική σύνθεση!!!

Επιβεβαιώνεται πλήρως,πως η πανίσχυρη αντιαεροπορική ομπρέλα των Ρώσων με αιχμή τους s-400,δεν αποσύρεται από την Συρία,ενώ κατέφθασαν και βαλλιστικοί πύραυλοι »ISKANTER»,με πυρηνική γόμωση, το ίδιο βράδυ της ανακοίνωσης της απόσυρσης των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων.

Η Ρωσία είναι εδώ,στηρίζει τον πρόεδρο Άσαντ,κάνει τις δικές της κινήσεις τακτικής,σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλον και αναμένουμε την ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications