Ρωσικός «σίφουνας» σάρωσε τους ισλαμιστές στην Παλμύρα - Παρακαλούν τον Πούτιν για την ζωή τους video
Ρωσικός «σίφουνας» σάρωσε τους ισλαμιστές στην Παλμύρα - Παρακαλούν τον Πούτιν για την ζωή τους

Η Ρωσία δεν είναι Η.Π.Α.! Την προειδοποίηση Πούτιν ότι οι ρωσικές δυνάμεις...

θα παρέμβουν μονομερώς, σε περίπτωση που οι φιλοισλαμικές δυνάμεις παραβιάσουν την εκεχειρία, ακολούθησε πανωλεθρία για τους τζιχαντιστές, τους οποίους δεν αφορά βέβαια η κατάπαυση του πυρός.

Η ρωσική αεροπορία διέλυσε τις αμυντικές γραμμές του Ισλαμικού Κράτους στην ελληνική πόλη Παλμύρα, αναγκάζοντας τους ισλαμιστές δολοφόνους να ζητούν απεγνωσμένα αποχώρηση, καθώς δεν έχουν καμία δυνατότητα ανεφοδιασμού ούτε καν άτακτης φυγής. Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας περικύκλωσε την πόλη al-Qaraytayn, κόβοντας τον δρόμο ανεφοδιασμού του ISIS προς την Παλμύρα.

Οι μαζικές αεροπορικές επιθέσεις δε, κατέστρεψαν το αρχηγείο του ISIS και της al-Nusra στην Παλμύρα. Μάταια προσπαθούσαν οι τζιχαντιστές να απαντήσουν. Δεκάδες από αυτούς σκοτώθηκαν, μεταξύ εκείνων ο αλγερινός ηγέτης του ISIS, Abu Anas Al-Jazeri.

Η Ρωσία δεν αστειεύεται και οι ισλαμιστές του ΙΚ που στα βίντεο παρουσιάζονται άγριοι να κουνούν με σιγουριά το δάκτυλο στους άπιστους, παρακαλούν τώρα Ρώσους και Σύριους για την ζωή τους. Δείτε βίντεο από την πανωλεθρία τους:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications