Νότης Σφακιανάκης: Οι πρόσφυγες έρχονται νταηλίδικα στην Ελλάδα [Βίντεο]
Νότης Σφακιανάκης: Οι πρόσφυγες έρχονται νταηλίδικα στην Ελλάδα [Βίντεο]

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως ψήφισε Χρυσή Αυγή, μίλησε υπέρ των βουλευτών που φυλακίστηκαν και γι’ ακόμα μία φορά έκανε λόγο για “ριψάσπιδες” που «ήρθαν νταηλίδικα στην Ελλάδα».

Για τους πρόσφυγες: «Εγώ τα έχω δει, εσείς όχι. Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το… μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια. Οι μαγαζάτορες στην Κω ψιλοπλούτισαν από αυτούς. Όταν πας σε ένα ξένο σπίτι, πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει “πέρασε”. Έρχονται νταηλίδικα.

Γιατί δεν ήρθαν οι Ιρακινοί, όταν έγιναν όσα έγιναν στο Ιράκ που ήταν χειρότερα από αυτά που έγιναν στη Συρία; Σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν στη Συρία. Φύγανε οι άνθρωποι με τα παιδάκια τους, μπήκαν στις λαστιχένιες βάρκες, μέσα στη θάλασσα, φταίω εγώ; Πρέπει να έχω ενοχές και να αισθάνομαι τύψεις γιατί ο πατέρας και η μάνα πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται; Να βοηθήσεις, αλλά πόσο να βοηθήσεις; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα. Εγώ είμαι πρόσφυγας, είναι σκληρό να ξεριζώνεσαι από την πατρίδα σου. Εμείς ήμασταν πρόσφυγες, αυτοί δεν είναι, οικειοθελώς έφυγαν».

«Δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ρίψασπις. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος. Δεν υπήρξαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς στην Ελλάδα. Η χριστιανική εκκλησία σκλάβωσε την πατρίδα».

Για την Χρυσή Αυγή: «Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες», είπε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εν συνεχεία δήλωσε πως είναι αντίθετος με την αποφυλάκιση του Ρουπακιά καθώς «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή».

(ΥΓ η πλάκα ειναι να βάζουν τέτοια άρθρα κατι αριστεροφασιστες, για να το παίξουν ελληνες! αυτοί που αποκαλούν φασίστα κάθε λογική σκέψη ! ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ! )

Post A Comment:

1 comment

polείπε...

Νότη η λύση είναι η ιστορική ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications