Νέο ρωσικό MiG-35: Τεχνολογία αιχμής! (βίντεο)
Νέο ρωσικό MiG-35: Τεχνολογία αιχμής! (βίντεο)

Το MiG-35, τελευταίο πολεμικό αεροπλάνο της Ρωσίας χτυπά την πόρτα των αεροδιαστημικών Δυνάμεων.

Οι μηχανικοί βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο πολλαπλών χρήσεων αεροπλάνο που θα ενισχύσει τη στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας με νέες δυνατότητες πολύ σύντομα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το μαχητικό του μέλλοντος.

Το MiG-35 είναι σε θέση να εντοπίσει και να καταστρέψει εναέριους, υπόγειους και επιφανειακούς στόχους, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστή στους δημοσιογράφους.

«Έχει ένα απαραίτητο σύνολο αεροηλεκρονικών που επιτρέπει τη χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων εναέριων όπλων ενάντια σε εναέριους, επίγειους και στόχους επιφανείας».

Μια βαθιά ανάπτυξη της οικογένειας MiG-29, το προηγμένο τζετ μπορεί ταυτόχρονα να κλειδώσει σε 10 στόχους και μπορεί να εμπλακεί με έως και έξι από αυτούς. Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, το MiG-35 σημείωσε σημαντικά εξελικτικά βήματα:

• Μεταφέρει περισσότερα όπλα
• Η πτήση κοστίζει 2,5 φορές λιγότερο
• Οι πιλότοι χρησιμοποιούν στο κράνος συστήματα απεικόνισης
• Το αεροπλάνο μεταφέρει περισσότερα καύσιμα και μπορεί να συμμετέχει σε εναέριους ανεφοδιασμούς και ως «αποδέκτης» και ως «δότης» • Το MiG-35 είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου και ένα αντιπυραυλικό σύστημα
• Έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά αεροσκαφών 5ης γενιάς κ.λπ.

«Αποδίδουμε το αεροπλάνο στην 4η++ γενιά, το οποίο σημαίνει ότι έχει κάποια χαρακτηριστικά του αεροσκάφους 5ης γενιάς, όπως λειτουργίες stealth και multitasking», πρόσθεσε ο Korotkov.

Το μαχητικό είναι οπλισμένο με ένα πολυβόλο 30 χιλιοστών, πυραύλους αέρος-αέρος, αέρος-εδάφους, αντιπλοϊκούς, βλήματα αντι-ραντάρ, ρουκέτες, βόμβες και εναέριες νάρκες.

Το αεροσκάφος θα τεθεί στην υπηρεσία των αεροδιαστημικών δυνάμεων το 2018-2020.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications