Ρωσικό «license to kill» για τον γιο του Ερντογάν που «αλωνίζει» την Ευρώπη ως σπόνσορας του ISIS
Ρωσικό «license to kill» για τον γιο του Ερντογάν που «αλωνίζει» την Ευρώπη ως σπόνσορας του ISIS

Σύμφωνα με διεθνές δημοσίευμα η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία Πληροφοριών (GRU), έχει αμολήσει τους πράκτορες της με σκοπό να «εξουδετερώσουν» τον γιό του Τούρκου Προέδρου Μπιλάλ Ερντογάν, σε αντίποινα για την εκτέλεση του Ρώσου Στρατηγού Ιγκόρ Σεργκούν.

Ρωσικό «license to kill» για τον γιο του Ερντογάν που «αλωνίζει» την Ευρώπη ως σπόνσορας του ISISΟ «υιός» Ερντογάν έλαβε προειδοποίηση/δικαιολογία από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ότι αποτελεί στόχο τρομοκρατών και πρέπει να φύγει από την Ευρώπη, επιστρέφοντας στην πατρίδα του.

Το μήνυμα αποστάλθηκε μέσω γραπτού μηνύματος από την οικογένειά του. Ο Μπιλάλ ευρίσκεται στην Μπολόνια και η ασφάλεια του είχε γίνει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα τόσο για την ιταλική όσο και για την τουρκική κυβέρνηση.

Ρωσικό «license to kill» για τον γιο του Ερντογάν που «αλωνίζει» την Ευρώπη ως σπόνσορας του ISIS - Εικόνα0 Σύμφωνα με έκθεση των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών , για τον Μπιλάλ Ερντογάν έχει εκδοθεί «επικήρυξη» από την πανίσχυρη ρωσική υπηρεσία πληροφοριών GRU, η οποία έγινε γνωστή και στην αντίστοιχη ιταλική υπηρεσία ( Agenzia Informazioni e Sicurezza Esterna (AISE).

Οι Ιταλοί φέρονται όμως να ζήτησαν την αποχώρηση του από την χώρα λόγω υπονοιών από δική τους έρευνα εναντίον του για ξέπλυμα χρήματος με το ισλαμικό κράτος (ISIS / ISIL / Daesh) . Ο υιός Ερντογάν είναι γνωστός ως «ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί τον ISIS», αναφέρει το δημοσίευμα .

Ο Μπιλάλ συνδέεται άμεσα με τον εφοδιασμό των τρομοκρατών στην Εμπόλεμη Ζώνη και με τις προμήθειες των τρομοκρατών με όπλα , στολές , πυρομαχικά και άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι με την βοήθεια της ρωσικής GRU οι ισπανικές αρχές (Cuerpo Nacional de Policía (CNP) ανακάλυψαν 20.000 στολές μέσα σε κοντέινερ που προορίζονταν για την Ευρώπη , ικανές να «ντύσουν» έναν ολόκληρο στρατό από ισλαμιστές , σύμφωνα με άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (20.000 στρατιωτικές στολές για τζιχαντιστές κατασχέθηκαν στην Ισπανία, οι οποίες προορίζονταν για την Ευρώπη!).

Η «license to kill» που εκδόθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για τον Μπιλάλ Ερντογάν έχει σχέση με την εντολή του Τούρκου Προέδρου να δολοφονηθεί ο πρώην επικεφαλής της GRU Αντιστράτηγος Igor Sergun τον περασμένο Ιανουάριο, στο Λίβανο.

Ο Sergun ήταν εκεί σύμφωνα με προσωπική εντολή από τον Πρόεδρο Πούτιν, με σκοπό να εκπληρώσει «περίπλοκη μυστική αποστολή». Πολλές μυστικές υπηρεσίες από τις αραβικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας έλαβαν μέρος σε επιχείρησης εκτέλεσης του Ρώσου αξιωματικού. Για την δολοφονία του Ιγκόρ Σεργκούν το Κρεμλίνο, εξακολουθεί να μην σχολιάζει τίποτα δημοσίως .

Ρωσικό «license to kill» για τον γιο του Ερντογάν που «αλωνίζει» την Ευρώπη ως σπόνσορας του ISIS - Εικόνα1 Έτσι εξοργίστηκε ο Πρόεδρος Πούτιν, ο οποίος έδωσε εντολή να « εξολοθρευτεί» ο Μπιλάλ Ερντογάν σε αντίποινα του θανάτου του διευθυντή της GRU.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Πούτιν είπε πρόσφατα στον Πρέσβη της Τουρκίας στη Μόσχα: » να πείτε στον δικτάτορα Πρόεδρος σας ότι μπορεί να πάει στην κόλαση μαζί με τους τρομοκράτες του ISIS. Όσο για την Συρία θα την κάνω ένα μεγάλο Στάλινγκραντ «. Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι η προσωπική κόντρα μεταξύ του Ρώσου Προέδρου και του Ερντογάν, αλλά οι υπόνοιες ότι η Τουρκία εκτελεί εδώ και πολύ καιρό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων με την δημιουργία «Ισλαμικού Στρατού» εντός της Ευρώπης για την πρόκληση πανικού και χάους, και την «διασπορά του στην συνέχεια στην Ρωσία.

Άλλωστε τα τουρκικά καράβια με τις καραμπίνες έχουν γεμίσει την Ευρώπη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications