Καίγονται τα κέντρα λαθρο-εισβολέων  στη Σουηδία ! και κλάμα οι αριστεροφασιστες Σουηδοι!!Ίδιους με τους αριστερούς εδώ! Μογγολία που ουδεμιά σχέση έχουν με Ευρώπη!
Καίγονται τα κέντρα προσφύγων στη Σουηδία ! και κλάμα οι αριστεροφασιστες Σουηδοι!!Ίδιους με τους αριστερούς εδώ! Μογγολία που ουδεμιά σχέση έχουν με Ευρώπη!

Τα κέντρα "λαθρο-εισβολέων" στη Σουηδία καίγονται από ότι φαίνεται, ως μια ηχηρή δήλωση των πολιτών της Σουηδίας, εναντίον του σημαντικού αριθμού "προσφύγων" πού τους έχει επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Πολλαπλοί εμπρησμοί έχουν γίνει σε εγκαταστάσεις οι οποίες φιλοξενούν αδελφούς των αριστερών δηθεν μετανάστες όταν το 80% ειναι απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο!.

Θα μπορούσε κανείς να πει, ότι κάποιοι στη Σουηδία έχουν φτάσει στα όρια τους και αποφάσισαν να λύσουν το θέμα με φωτιά και θειάφι στις εγκαταστάσεις που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τους πρόσφυγες . Επτά πυρκαγιές εμπρησμού έχουν συμβεί εώς τώρα.

Η Σουηδία έχει λάβει περισσότερους πρόσφυγες από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα σε αναλογία με τον πληθυσμό της . Με 100.000 » αιτούντες για άσυλο » ήδη στη χώρα αυτό το έτος και άλλους 90.000 που πιστεύεται ότι θα φτάσουν πριν από το τέλος του έτους , οι πολίτες της Σουηδίας μπορεί να μην είναι τόσο φιλόξενοι όσο ήταν κάποτε .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-Έχετε αναρωτηθεί πότε γιατι οι αριστεροκομμουνιστες σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ εκτός απο πιόνια εβραιων ειναι υπέρ των λαθρο? γιατι άπλα ειναι οι ίδιοι εισβολείς στην ΕΥΡΩΠΗ! ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ο δεύτερος γύρος εισβολέων αδελφών τους γίνεται τώρα!!!!! και πλήρη ανάμειξη και διάλυση της ευρωπαϊκής φυλής!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications