Βέλγιο- Πυρηνική βόμβα ήθελα να κατασκευάσουν οι τρομοκρατες του ISIS-φαίνεται ξεκάθαρα για ποιους λογούς κουβαλούν λαθρο-στρατό στην Ευρώπη!
Βέλγιο- Πυρηνική βόμβα ήθελα να κατασκευάσουν οι τρομοκρατες του ISIS-φαίνεται ξεκάθαρα για ποιους λογούς κουβαλούν λαθρο-στρατό στην Ευρώπη!

Στην αποκάλυψη ότι ήθελαν να κλέψουν κι όχι να ανατινάξουν τους πυρηνικούς σταθμούς του Βελγίου οι τρομοκράτες προχωρά σήμερα ο βελγικός Τύπος. Τι δηλώνουν αξιωματούχοι.

Τρομοκράτες που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος εικάζεται από τις βελγικές Αρχές ότι σκόπευαν να φτιάξουν πυρηνική βόμβα, αποκαλύπτει σήμερα ο διεθνής Τύπος, μία μέρα αφού είχε δημοσιευτεί πως οι τρομοκράτες των Βρυξελλών ήθελαν να ανατινάξουν βελγικό πυρηνικό σταθμό.

Οι φόβοι για τα σχέδια των τζιχαντιστών οδήγησαν στην απομάκρυνση έντεκα εργαζομένων στους πυρηνικούς σταθμούς του Βελγίου, αναφέρουν οι Times.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα βελγικών εφημερίδων, ένας επικεφαλής του πυρηνικού σταθμού ήταν υπό παρακολούθηση, από τις επιθέσεις στο Παρίσι κι έπειτα. Πέρυσι, η αστυνομία του Βελγίου είχε στην κατοχή της υλικό που είχαν καταγράψει οι τρομοκράτες, στο οποίο φαινόταν ο επικεφαλής του σταθμού να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του.

«Όταν τραβάς κάποιον με κάμερες, με τον τρόπο που έκαναν εκείνοι, τότε το λογικό συμπέρασμα είναι πως ήθελαν να τον απαγάγουν και να κλέψουν το ραδιενεργό υλικό», δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του βελγικού πυρηνικού σταθμού στους Times.
Μετά τα ευρήματα των αρχών αποκλείστηκαν σημεία του πυρηνικού σταθμού Τιχάνζ, ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος και στις δυνάμεις φύλαξης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications