Τρομοκρατική οργάνωση ζητά απο την οργανωμένη οργάνωση εγκληματιών τον ΟΗΕ προστασία από τη Ρωσία!!
Τρομοκρατική οργάνωση ζητά απο την οργανωμένη οργάνωση εγκληματιών τον ΟΗΕ προστασία από τη Ρωσία!!

Οι Ρώσικες αεροπορικές επιθέσεις ανάγκασαν την Αλ Κάιντα-και τη τρομοκρατική οργάνωση al-Nusra να κάνει έκκληση για βοήθεια στα Ηνωμένα Έθνη.!

Η τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία συμφωνα με το sputniknews, ζήτησε για μια «δύο-τρεις εβδομάδες εκεχειρία", και απαίτησε να σταματήσει όλες τις επιθέσεις κατά της τρομοκρατικής ομάδας.

Οι Ρώσικες αεροπορικές επιθέσεις έχουν βάλει την al-Nusra, καθώς και τη Daesh, υπό σημαντική πίεση, στο Χαλέπι. Ο συριακός στρατό, ο οποίος υποστηρίζεται από τους Ρώσους, προωθείτε απτόητος και δεν θέλει να εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες. " Η επισφαλής κατάσταση, "ανάγκασε την τρομοκρατική ομάδα για να δοκιμάσει μια πρωτότυπη κίνηση για να επιτευχθεί η κατάπαυση του πυρός .Αυτό αναφέρθηκε από το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές."

Ο συριακός Στρατός ξεκίνησε την μεγάλη επιχείρηση απελευθέρωσης της επαρχίας Ράκκα και της ομώνυμης πόλης που έχει μετατραπεί σε «πρωτεύουσα» του ISIS ενώ παρόμοια νικηφόρα πορεία επιτυγχάνει και ο ιρακινός Στρατός προελαύνοντας προς την Μοσούλη προωθούμενος στην επαρχία της Νινευί.

Η κατάρρευση των τζιχαντιστών σε όλα τα μέτωπα μετά από 4 μήνες ρωσικών βομβαρδισμών είναι πλέον εμφανής.

Τα πάντα έχασαν το νόημα τους σ' αυτόν τον πλανήτη..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications