19 Μαρ 2016

ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: «Δώστε τα δάνεια, ή τις καταθέσεις σας!» – Ακυρώνουν το νόμο Κατσέλη!

ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: «Δώστε τα δάνεια, ή τις καταθέσεις σας!» – Ακυρώνουν το νόμο Κατσέλη!

Το δίλημμα «είτε απελευθερώνεται η πώληση όλων των “κόκκινων” δανείων στα funds είτε θα βρεθείτε προ του κινδύνου του “κουρέματος” των καταθέσεων» έθεσαν ως τελεσίγραφο στην κυβέρνηση οι δανειστές.

Επίσης, ακυρώνουν στην πράξη τον «νόμο Κατσέλη», ζητώντας να επανεξεταστούν όλες οι περιπτώσεις των δανειοληπτών που έχουν ενταχθεί σε αυτόν και η προστασία να παρέχεται μόνο σε ελάχιστα στεγαστικά πρώτης κατοικίας υπό αυστηρότατα κριτήρια.

Η Ντέλια Βελκουλέσκου ανέφερε χαρακτηριστικά στην ελληνική πλευρά «ή Κύπρος ή τίποτα», δηλαδή ή πωλούνται όλα ανεξαιρέτως τα «κόκκινα» δάνεια όπως έγινε στην Κύπρο, ή δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ σχημάτισαν «μπλοκ» και οι άλλοι του κουαρτέτου, με την ΕΚΤ να επισημαίνει τον κίνδυνο bail in εάν οι τράπεζες δεν απαλλαγούν ταχύτατα από τα τοξικά δάνεια.

Επίσης, στο φως τα κρυφά μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρώ που προτείνει το οικονομικό επιτελείο στην τρόικα προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό, ενώ η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτούν όλα τα έσοδα του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας από τις αποκρατικοποιήσεις να κατευθύνονται στην αποπληρωμή του χρέος και όχι σε αναπτυξιακές δράσεις.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: «Δώστε τα δάνεια, ή τις καταθέσεις σας!» – Ακυρώνουν το νόμο Κατσέλη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications