Aυτοκτόνησε μοντέλο επειδή δεν έβρισκε δουλειά
Aυτοκτόνησε μοντέλο επειδή δεν έβρισκε δουλειά

H είδηση του θανάτου της αλλά και ο τρόπος που αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της, έχει συγκλονίσει την οικογένειά της , τους φίλους της αλλά και όλο το Καζακστάν αφού η Irina Livshun, υπήρξε ένα πολύ γνωστό μοντέλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η 31χρονη καλλονή βρέθηκε απανθρακωμένη στο διαμέρισμά της στην πόλη Almaty, ενώ δίπλα της η αστυνομία βρήκε μία φιάλη υγραερίου την οποία θεωρούν ότι χρησιμοποίησε για να βάλει τη μοιραία φωτιά.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, τον τελευταίο καιρό είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη, νιώθοντας ότι δεν έκλεινε δουλειές και φωτογραφήσεις όπως στο παρελθόν.

«Ήταν αρκετά διάσημη και έπαιρνε μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας. Αλλά πρόσφατα είχε προβλήματα με τη δουλειά της», δήλωσε φίλη της, επίσης μοντέλο, στα ΜΜΕ.

«Οι συγγενείς της μας είπαν πως έπασχε από κατάθλιψη για καιρό καθώς είχε μείνει χωρίς δουλειά», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ όπως αποκάλυψε είχε απειλήσει πολλές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Στημένη είδηση. Μα καλά μόνο εγώ τα βλέπω; Τονς τελευταίους 1-2 μήνες η συντριπτική πλειοψηφία των ειδήσεων με γυναίκες στη θέση θύματος ή θύτη ή άλλη είναι στημένες. Τα ξεκατινιάσματα των μυστικών υπηρεσιών εκατέρωθεν έχουν υπερβεί όλες τις προηγούμενες επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications