ΞΕΣΠΑΣΕ ο Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Πάνια, έβρισε το κοινό! VIDEO
ΞΕΣΠΑΣΕ ο Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Πάνια, έβρισε το κοινό!

Χωρισμένος πρόσφατα από την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, η οποία έλαμψε φυσικά διά της απουσίας της στο πρώτο live του έπειτα από καιρό, ο εκκεντρικός συνθέτης και τραγουδιστής φαίνεται ότι είχε τα νεύρα του.

Φτάνοντας παρέα με την Αννα Βίσση στο κλαμπ, όπου θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη βράδυ, προσπέρασε βιαστικά τους φωτογράφους, ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτά που θα ακολουθούσαν αργότερα, στη διάρκεια του προγράμματός του. Ντυμένος casual, με φθαρμένο τζιν και μαύρη μπλούζα, ο Νίκος Καρβέλας βγήκε στη σκηνή με τα χέρια στις τσέπες. Το κοινό τον χειροκρότησε θερμά κι εκείνος άρχισε να τραγουδάει. Κάποια στιγμή όμως ενοχλήθηκε από τη φασαρία που γινόταν σε κάποιες παρέες και θεώρησε καλό να σταματήσει το πρόγραμμά του για να... μοιράσει παρατηρήσεις.

«Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χε*νους! Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουν» είπε από μικροφώνου ο καλλιτέχνης.

Και συνέχισε εξηγώντας το σκεπτικό του: «Ενας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε. Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά, άμα με γράφετε στα @ρχίδι@ σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι;»

Μόλις ολοκλήρωσε το υβριστικό λογύδριό του ο καλλιτέχνης, ερμήνευσε αμέσως μετά ένα από τα καινούργια πονήματά του με τίτλο «Ο σαβουρο*@μης».

Σύμφωνα με την Εspresso, εκτός από την Αννα Βίσση, το «παρών» στην πρεμιέρα του Καρβέλα έδωσε και μία άλλη πρώην του, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Η τελευταία φαίνεται να τον παρηγορεί για το διαζύγιό του, κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν ότι το παλιό ειδύλλιό τους έχει αναθερμανθεί.

piraeuspress

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

το εχει καψει ο ποιητης,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications