Ο Τράγκας Ξεφτιλίζει με το Γάντι την Τατιάνα Στεφανίδου! video!
Ο Τράγκας Ξεφτιλίζει με το Γάντι την Τατιάνα Στεφανίδου!

Οι Αλληλοκατηγοριες μέσα απο Ειρωνικά Γέλια, και φιλιά Μαχαιριές! Τράγκας: Είσαι μια με τον Μητσοτάκη,και την άλλη με τον Τσιπρα! Στεφανιδου: υπερασπίζεσαι το λόμπι της Δραχμής!

Συνεχίζεται απροκάλυπτα μέσα απο την Εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τατιάνα Live, στο Κανάλι Έψιλον, η Υπεράσπιση Υπέρ των Μνημονίων!Άρθρο Σπυρος Πριφτης

Όμως αυτή τη Φορά, την Ξεφτίλισε με το Γαντι, ο Καλεσμένος στην Εκπομπή , Γνωστός Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας!
Ο Τραγκας απευθύνθηκε στην Στεφανιδου λέγοντας μες τα μούτρα της, οτι τη μια είσαι με τον Μητσοτακη, και την άλλη με τον Τσίπρα, για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδεία το Κανάλι που Εργάζεται!

Σε ανάλυση της οικονομικής κρίσης, ο Γιώργος Τραγκας υποστήριξε οτι η μόνη βιώσιμη λύση για έξοδο της χώρας απο τα Μνημόνια, ήταν η επιστροφή της Ελλάδας στην Δραχμή, με την Τατιάνα Στεφανιδου να κατηγορεί τον Τραγκα, οτι υπερασπίζεται το λόμπι της Δραχμής,και θελει την Ελλάδα Τριτοκοσμική Χωρά!

Η εκπρόσωπος των Θεσμών, Τατιάνα Στεφανιδου, δεν έμεινε μόνο εκεί, κατηγόρησε τον Τραγκα ως εκπρόσωπο του Κόμματος Βαρουφακη! Τελικά δεν πρέπει να κλείσουν κάποια Κανάλια, αλλα να Τελειώσουν κάποιες Προπαγανδιστικες εκπομπές,οπως ειναι αυτή, της Τατιάνας Στεφανιδου!
Δείτε εδώ το Βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, με της Αποκάλυψης Τραγκα,για πως η Γερμανία(διόρθωση η ελίτ του ΔΝΤ ) θελει μια υποδουλωμένη Ελλάδα, και την Στεφανίδου να υπερασπίζεται τους Γερμανούς (διόρθωση: αριστερούς Γερμανούς με το κόμμα "η αριστερα" που εκαναν ισλάμ την Γερμανία), με πάθος!. ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, πρέπει να διορθώνουμε κάποιους που αναμασούν αριστερή προπαγάνδα!που δεν έχει θέση εδώ! διότι η γερμάνια ειναι υπό κατοχή επίσημα Αμερικής απο το 1945,«Διαίρει και βασίλευε» ! το βίντεο φαίνεται αν ειναι εκτός αέρα , και απο κινητό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications