1 Φεβ 2016

Τρομακτικό βαλλιστικό κτύπημα σε Αμερικανούς μισθοφόρους και Σαουδαράβες σε βάση στην Υεμένη - Εκατοντάδες νεκροί! (VID)

Τρομακτικό βαλλιστικό κτύπημα σε Αμερικανούς μισθοφόρους και Σαουδαράβες σε βάση στην Υεμένη - Εκατοντάδες νεκροί! (VID)

Πριν από μερικές ώρες βαλλιστικός πύραυλος έπληξε την αεροπορική βάση “Αλ Αναντ” στην Υεμένη σκοτώνοντας εκατοντάδες μέλη της εταιρείας Blackwater εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Αμερικανοί, αλλά και Σαουδάραβες στρατιωτικούς. Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από αντάρτες της Υεμένης και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για Scud-B.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς καταστράφηκαν επίσης ολοσχερώς τόσο επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache όσο και μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter Typhoon. Πρόκειται για ελικόπτερα και αεροσκάφη που διατηρούσε στη βάση η Σαουδική Αραβία και η καταστροφή τους αποδεικνύει και το τρομακτικό μέγεθος του χτυπήματος με τον βαλλιστικό πύραυλο.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο που ακολουθεί οι νεκροί είναι τουλάχιστον 200, αν και αναφέρονται σε εκατοντάδες και ανάμεσα σε αυτούς είναι πολλά μέλη της εταιρείας Blackwater που χρησιμοποιούν συνήθως οι ΗΠΑ για να φέρουν σε πέρας “επικίνδυνες αποστολές” χωρίς να φαίνεται επισήμως η εμπλοκή τους. Φαίνεται όμως και στην Υεμένη, όπως και την Ουκρανία το πληρώνουν ακριβά.

Ο διοικητής των Αμερικανών Νίκολας Πετρέους φέρεται να είναι μεταξύ των νεκρών, όπως επίσης και πολλοί Σαουδάραβες στρατιωτικοί που βρίσκονταν τη στιγμή εκείνη εντός της αεροπορικής βάσης.

Η επίθεση έγινε από αντάρτες της Υεμένης. Ήταν όπως εκτιμάται στοχευμένη και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις σε μία βάση που κανείς δεν ανέμενε πώς θα εκδηλωθεί ένα τόσο σφοδρό χτύπημα. Αυτό προμηνύει πάντως γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή και ένα ακόμη μέτωπο μετά την Συρία που βράζει επίσης και τους τσαμπουκάδες των Τούρκων απέναντι στη Ρωσία.

Ολόκληρη η περιοχή λοιπόν μυρίζει μπαρούτι και οι ένοπλες συγκρούσεις δείχνουν να γενικεύονται, αλλά και να αναβαθμίζονται αφού χρησιμοποιούνται πλέον βαλλιστικοί πύραυλοι. Πρόκειται σαφώς για μία σύγκρουση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και του Ιράν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece
Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην νέα σελίδα μας :

0σχόλια:

Τρομακτικό βαλλιστικό κτύπημα σε Αμερικανούς μισθοφόρους και Σαουδαράβες σε βάση στην Υεμένη - Εκατοντάδες νεκροί! (VID)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST...... ..
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
- Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!


-Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας, και πατούν στο αναπτυσσόμενο -Προτιμήσεις Ενημερώσεων-Επιλέξτε ποιος θα εμφανίζεται πρώτα- πατήστε και την σελίδα μας για να σας βγάζει ενημερώσεις στην αρχική σας.