Δημοσίευμα ΣΟΚ: Η ΕΕ θα στείλει στρατό για να κλείσει τα σύνορα της Ελλάδας προς τα Σκόπια
Δημοσίευμα ΣΟΚ: Η ΕΕ θα στείλει στρατό για να κλείσει τα σύνορα της Ελλάδας προς τα Σκόπια

Συνεχίζεται υπογείως το σχέδιο που θέλει κλείσιμο των συνόρων της Ευρώπης με την Ελλάδα και εγκλωβισμό εκατομμυιρών λαθραίων μεταναστών στην χώρα μας.

Όπως μεταδίδεται από το CNN, «τα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν ήδη καταρτίσει τις λεπτομέρειες ενός αμφιλεγόμενου σχεδίου που προβλέπει την αποστολή περισσότερων συνοριοφυλάκων - ακόμη και στρατευμάτων- στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν τη ροή των μεταναστών που εισέρχονται βόρεια Ευρώπη».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα των Financial Times, οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα μεταξύ ΠΓΔΜ και Ελλάδας είναι μια ιδέα που κερδίζει έδαφος τόσο στις Βρυξέλλες όσο και το Βερολίνο, καθώς επίσης έχει την αποδοχή του μεγαλύτερου μέρους των χωρών που βρίσκονται κατά μήκος της λεγόμενης «δυτικής διαδρομής των Βαλκανίων», ενώ την αντίθεσή της έχει εκφράσει η Αθήνα.

Αξιοσημείωτο είναι πως αξιωματούχοι διαφόρων χωρών που συμμετέχουν στις συνομιλίες έχουν θέσει ακόμα και θέμα αποστολής στρατευμάτων στα ελληνοσκοπιανά σύνορα -στην σκοπιανή πλευρά φυσικά- σε μια προσπάθεια να ελέγξουν ή ακόμα και «να σφραγίσουν ερμητικά» τα σύνορα, σύμφωνα με τους Financial Times, που επικαλούνται διπλωματικές πηγές.

Αυτό θα σημάνει την μετατροπής της Ελλάδα σε εσωστρεφές κράτος κομμουνιστικού τύπου με χιλιάδες επί χιλιάδων αφιονισμένους μουσουλμάνους να ζητούν το αίμα και τις περιουσίες Ελλήνων και δη χριστιανών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications