Οι Γερμανοί Ξύπνησαν και Επέλεξαν: «Μέρκελ στη Σιβηρία, Πούτιν στο Βερολίνο…»
Οι Γερμανοί Ξύπνησαν και Επέλεξαν: «Μέρκελ στη Σιβηρία, Πούτιν στο Βερολίνο…»

Οι Γερμανοί ύψωσαν τη φωνή τους επιλέγοντας τον πολιτικό που θέλουν να τους βγάλει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα τους… Σε αντίθεση με τους Έλληνες που (δυστυχώς) επιμένουν στην καταστροφή της Δύσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χιλιάδες κάτοικοι του ανατολικού γερμανικού κρατιδίου της Σαξονίας είναι πεπεισμένοι ότι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σώσει τη χώρα τους από πολιτικό χάος, την εισροή προσφύγων και τη «διεφθαρμένη, αντι-λαϊκή κυβέρνηση» τους είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι Γερμανοί πολίτες βγαίνουν στους δρόμους, και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο.

Κάθε Δευτέρα βράδυ στη Δρέσδη, την πρωτεύουσα του ανατολικού γερμανικού κρατιδίου της Σαξονίας, χιλιάδες συγκεντρώνονται μπροστά από την Όπερα της πόλης ως επί το πλείστον σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της γερμανικής κυβέρνησης στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης.

Σύμφωνα με τα συνθήματα και τα γραφόμενα στα πανό οι Γερμανοί παρουσιάζονται πρόθυμοι να ανταλλάξουν την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μερικά από τα συνθήματα: «Ειρήνη με τη Ρωσία – Όχι άλλος πόλεμος στην Ευρώπη» και «1945: Οι Ρώσοι έρχονται – 2015:. Ρώσοι, παρακαλούμε ελάτε».

Το πιο δημοφιλές είναι «Ο Πούτιν στο Βερολίνο, η Μέρκελ στη Σιβηρία». το σύνθημα αποκαλύπτει όχι μόνο τις πολιτικές προτιμήσεις των Σαξόνων, αλλά και τον πρώην τόπο εργασίας του Ρώσου προέδρου (η καριέρα του Βλαντιμίρ Πούτιν ως αξιωματικού της KGB περιελάμβανε μια πενταετή θητεία στη Δρέσδη

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

εδω οι πατριωτες σταυρωσαν τα χερια και κανουν δηλωσεις απο το περιστυλιο της βουλης, με επικειμενα ωραια βιντεακια στο jewtube και χαιρονται που καποιες κρυφες δημοσκοπησεις τους εχουν στο 10 τε. ρε σεις παρ τε το χαμπαρι ξεχαστε τις εκλογες τους που ειναι 1οο τε στημενες, και επιλεξτε την αν-ορθοδοξη οδο... αμεση προσφυγη στον πλανηταρχη Π! και σχεδιο Β... η Γ η και Ω... αλλα καντε ρε μια κινηση τουλαχιστον ο κοσμακης να δει οτι κατι κουνιεται στην σωστη κατευθυνση... ελεος!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications