Αν σβήσεις αυτό το application από το smartphone σου θα έχεις 20% περισσότερη μπαταρία!αλλα γιατι;
Αν σβήσεις αυτό το application από το smartphone σου θα έχεις 20% περισσότερη μπαταρία!αλλα γιατι;

Υπάρχει μία εφαρμογή που αν τη διαγράψετε από το android κινητό σας θα δείτε τη μπαταρία σας να εξοικονομεί μέχρι και 20% ενέργεια, και το τηλέφωνό σας να δουλεύει ταχύτερα.

Αν περιμένετε να μάθετε πως πρόκειται για κάτι άχρηστο όπως πχ το Google Plus, ατυχήσατε. Το η εφαρμογή που έχει την τάση να σας στεγνώνει την μπαταρία δεν είναι άλλη από το facebook.

Πολλοί είναι αυτοί που δε θα διέγραφαν με τίποτα αυτή την εφαρμογή παρά τα όποια πλεονεκτήματα μπορεί να έχει μία τέτοια κίνηση. Όσοι το δοκίμασαν πάντως αναφέρουν τόσο τη μεγάλη εξοικονόμηση μπαταρίας, όσο και την ταχύτερη απόδοση.

Μια "είδηση" που έβαλαν κάποιοι, αλλα "ξεχάσαν" να πουν τον λόγο !γιατι σπαταλάει ενέργεια όταν δεν ειναι ενεργή;
Γιατί ειναι σε λειτουργιά συνεχεία ακομα και όταν δεν το έχεις ανοίξει !
Γιατί ειναι σε λειτουργιά συνεχεία;
Γιατί στέλνει δεδομένα :οτι μπορεί να φανταστεί κάνεις στο facebook ! απο θέση , μέχρι τι κάνετε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα ίσως!μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει οτι το ίδιο το facebook ειναι εβραϊκό!

Και παρακολουθεί τα πάντα μεσώ αυτομάτων συστημάτων!σε σημείο που αναγνωρίζει και λέξεις μεταξύ άλλων,πόσο γελοίο ειναι να βάζουν τα πάντα, που ειναι και που βγήκαν, τάχα οτι περνούν καλά, για να πουλήσουν μούρη; τραγικά γελοίο! μάλιστα χειραγωγεί την μάζα με το να προωθεί ιστοσελίδες του συστήματος!έχει εντοπιστεί πολλές φόρες, να σαμποτάρει πχ για λαθρο, και οτι δεν αρέσει στο σύστημα! περαστικά σας!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications