ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! Μαχητικά σάρωσαν τους τζιχαντιστές στην Συρία (Βίντεο)
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! Μαχητικά σάρωσαν τους τζιχαντιστές στην Συρία (Βίντεο)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 169 εξόδους και έπληξε 484 «τρομοκρατικούς» στόχους, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.

«Από την 22α Ιαν έως την 24η Ιαν, αεροσκάφη που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία πραγματοποίησαν 169 εξόδους χτυπώντας ένα σύνολο 484 τρομοκρατικών στόχων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Αντιπτέραρχος Sergey Rudskoy, επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

«Για να παρέχει υποστήριξη για την μεγάλη μεγάλη κλίμακας επίθεση του Συριακού Στρατού, η Ρωσική πολεμική αεροπορία ξεκίνησε μαζικές αεροπορικές επιθέσεις κατά στόχους των τρομοκρατών στη Συρία. Περίπου 70-100 εξορμήσεις διεξάγονται κάθε μέρα,» είπε ο Rudskoy.

Δεκάδες τρομοκράτες της Daesh σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των Ρωσικών επιθέσεων αλλά και την επίθεση του Συριακού Στρατού και των Εθνικών Δυνάμεων Άμυνας (NDF) που απέτρεψαν επίθεση των τζιχαντιστών «να καταλάβουν λόφους με θέα σε μια παραποτάμια περιοχή της στρατηγικής πόλη Baqaliyeh, που βρίσκεται στην ανατολική επαρχία της Deir ez-Zor.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications