ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!!!
ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!!! στον δρόμο για περιτομή και ισλάμ

Είναι δυνατόν; Κι όμως αυτή η πληροφορία έφτασε στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline και οφείλουμε να την μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής: Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη.

Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

GOOD !!!!!!!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Επιτέλους!

Unknownείπε...

Τα παιδια συμφωνα με τη διεθνη νομοθεσια απο τη γεννηση τους εως και τα 18 ειναι ανευθυνα για οποιαδηποτε πραξη εκουσια η ακουσια .

Γι`αυτο το λογο σε περιπτωση παραπτωματος των παιδιων συλλαμβανονται οι γονεις και οδηγουνται στον εισαγγελεα.Αυτο ειναι γνωστο.
Απ`την αλλη ομως, ερχονται οποτε τους συμφερει καποιοι και νομοθετουν προκειμενου τα παιδια-περαν των αναφαιρετων δικαιωματων τους στην οικογενεια-
να εχουν αναγκαστικη συμμετοχη σε διαφορες κρατικες νομοθεσιες οπως ειναι για παραδειγμα η αποκτηση αφμ και η καταβολη φορου εαν εχουν κληρονομησει οτιδηποτε.Αρα η εξουσιαστικη αρχη ερχεται και επιβαλλει μεσα στην οικογενεια.

Ο θεσμος της οικογενειας βαλλεται απο το διεθνες σιωνιστικο λομπυ μεσω των παγκοσμιων οργανισμων και αποδειξη ειναι ενα σωρο ανωμαλα παιχνιδια που πωλουνται σε καταστηματα , ολος αυτος ο οχετος τηλεοπτικων παιδικων προγραμματων που μονο κακο προκαλουν μεσω υποσυνειδητων μυνηματων διαμορφωσης προσωπικοτητας των παιδιων απο μικρη ηλικια.

Στη συνεχεια ερχεται το σχολειο να καλουπωσει και να ποδηγετησει την παιδικη φαντασια και δημιουργικοτητα , και να καθοδηγησει τις αθωες αυτες ψυχες στο πως να μετατραπουν σε υπακουους παραγωγικους πολιτες.

Αυτο επιτυγχανεται μεσω πολυετους προπαγανδας απο τα συστημικα μεσα πληροφορησης και εχει ως αποτελεσμα το χαλι των νεων ανθρωπων που βλεπουμε σημερα.

Συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο, ουδεις τριτος εχει το δικαιωμα να παρεμβαλλεται μπροστα στην ευθυνη και τις αρμοδιοτητες των γονεων απεναντι στα τεκνα τους.Κι ομως παρεμβαλλεται εμμεσως ο κοσμος ολος μη τυχον και αναπτυχθουν ανωτερα πνευματικως παιδια που θα μπορουν να σκεπτονται χωρις κατευθυντηριες νορμες και αρα, ισως να ανατρεψουν καποτε αυτο το σαπιο κατεστημενο.

Οι ιδιοι λοιπον που θεσπισαν τα δηθεν δικαιωματα του παιδιου για να ευνοουνται οι κρατικες μηχανες εις τον αιωνα τον απαντα , νομοθετουν εναντιον οποιουδηποτε οικογενειακου πατροπαραδοτου θεσμου , εναντιον ηθων και αξιων , και γενικα εναντια σε οτιδηποτε προερχεται απο την παραδοση ειδικα εκεινων των εθνων που εχουν μακραιωνη ιστορια.
Αυτο το κανουν διοτι οσοι ολιγοι εχουν απομεινει και δεν ξεχνουν την ιστορια τους ειναι ακρως επικινδυνοι για οποιαδηποτε εξουσιαστικη αρχη.
Αποδομουν λοιπον οι συστημικοι υπηρετες λιγο-λιγο τον κορμο καθε κοινωνιας που εχει τις βασεις της στο ιστορικο παρελθον.

Εδω δηλαδη δεν προκειται για το αν γινεται το βαπτισμα με καταβυθιση, με ραντισμα νερου η εισοδο σε λιμνη,ποταμι κλπ. , εδω εχει μπει νεο-παγανιστικος δακτυλος στη μεση ο οποιος επιδιωκει την πληρη καταργηση του βαπτισματος/ονοματοδοσιας .Ας ειναι καλα το σατανιστικο κεντρο βορειας ευρωπης της wicca και αλλων μασωνικων/σατανολατρικων στοων.

Το αιτιολογικο για την καταργηση του βαπτισματος ειναι παντελως γελοιο.Λες και στα 18 ενας νεος εχει ολοκληρωσει προσωπικοτητα, εχει εμπειριες απο τη ζωη και ειναι ικανος να αποφασιζει για τον εαυτο του σωστα.
Αναρωτιεμαι για ποσο μαλακες μας περνανε.

Και με πιο δικαιωμα εισχωρει τριτος λογος σε μια οικογενεια που αποφασιζει δια των μελων της ;

Με την προπαγανδα του σκοτους ομως , επιτυγχανουν να βαζουν τα παιδια που διαβαζουν τετοιες μαλακιες περι εξαναγκαστικου βαπτισματος να τσακωνονται με τους γονεις , και ετσι να μεγαλωνει το χασμα στην ηδη διαλυμενη οικογενεια.

Η διαλυση της αποσκοπει στο να μεινει το καθε μελος της μονο του - κυριολεκτικη και μεταφορικη απομονωση δλδ - ετσι ωστε να μην μπορει αβοηθητο απο τους γονεις να αντισταθει σε οτιδηποτε νεοταξικο σερβιρουν τα λαμογια που διοικουν τον πλανητη .

Το προβλημα λοιπον δεν ειναι η καταργηση του βαπτισματος, των εικονων της σημαιας, των παρελασεων, της προσευχης, και γενικα η χουντα που εχουν επιβαλλει, αλλα η απολυτη υπακοη των νεων-ρομπτοποιημενων πολιτων οι οποιοι θα υπακουουν σε ολα οσα προσταζει μεσω του μικροτσιπ η νεα ταξη των εοσφωριστων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications