Φοβερό βίντεο!!!! ερασιτεχνικός  πύραυλος  με κάμερα  φτάνει σχεδόν στο διάσημα!
Φοβερό βίντεο!!!! ερασιτεχνικός  πύραυλος  με κάμερα  φτάνει σχεδόν στο διάσημα!

Αυτά όταν πετάς στην άκρη το Επιστημονικό κατεστημένο!

Άλλα για να τα κάνεις αυτά θέλεις πολλά λεφτά, ενώ θα έπρεπε να σε χρηματοδοτούν σε σαμποτάρουν! οπως πχ μηχανές που καίνε νερό ,και πολλά αλλα μην τους χαλάσεις τα συμφέροντα,και φτάσαμε σχεδόν μετα απο 100 χρονιά να καίμε ακομα βενζίνη ,καμιά εξέλιξη στο τομέα αυτό!

Η μονή εξέλιξη στην ουσία που υπάρχει ειναι στα ηλεκτρονικά,εγώ πχ που δεν είμαι φυσικός ούτε έχω σπουδάσει φυσική είμαι πεπεισμένος οτι δεν υπάρχει χρόνος σε ταχύτητες κοντά του φωτός,η η έννοια του χρόνου δεν υπάρχει μακριά απο τα βαρυτικά κύματα των σωμάτων πχ της Γης! και πολλά αλλα που δεν μπορείς να κάνεις πειράματα, γιατι θέλεις πολλά λεφτά ,πόσο μάλλον όταν ζεις σε μια χωρα που ετσι και βγει κανένας, μη του κατεστημένου και της γνώσης κονσέρβα θα σε πουν τρελο και θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι, βλέπε Γκιόλβα.

Kαι ξανά λέω: Αν δεν υπήρχε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ο απατεώνας δηθεν επιστήμονας που έβαλε φρένο στην επιστήμη της φυσικής (ειδικά της Γερμανίας) , και διδάσκουν στα σχολειά: Θεωρία της Σχετικότητας - η απάτη του αιώνα!!, θα είχε κάνει τεράστια άλματα η φυσική , βεβαία για να γίνει κατι τέτοιο πρέπει να μην έχεις εβραιοκρατια οπως ήταν η Γερμανία του Χίτλερ, αποτέλεσμα? τεράστια ανάπτυξη σε όλους τους τομείς που δεν είχαν δει ούτε στο όνειρο τους οι άλλοι ! ενώ στην Αμερική; τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι τον Tesla εκτός που τον σκότωσαν και τον έκλεψαν, μαθαίνουν στα σχολειά ψέμματα τον Έντισον ως πάτερα του ηλεκτρισμού!

Το λάθος του σημερινού κατεστημένου επιστημονικού και εκπαιδευτικού ειναι η γνώση κονσέρβα, με θεωρίες και πράξεις μηδέν ! ακολουθούν όλοι τον πρώτο σαν τα πρόβατα!χωρίς να βγάζουν αλλα δικά τους δεδομένα, αυτό φαίνεται καθαρά σε όσους έχουν εργαστεί σε τεχνικά θέματα, βγαίνει ο άλλος απο την σχολή και δεν φτάνει οτι δεν ξέρει στην πράξη τίποτα, πάρα μόνο θεωρία ακολουθάει οτι του μάθει και οπως του μάθει ο άλλος! και γίνεται ενα φαύλος κύκλος με 0 εξέλιξη.

Αυτά ειναι ψηλά γράμματα για πολλούς όμως ! φτάνει να δει κάνεις οτι ο σημερινός δηθεν μορφωμένος, δεν ξέρει την τυφλά του, εκτός αυτό που σπούδασε και οπως του έμαθαν! μου ειναι τρομερά δύσκολο να πιστέψω, οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούνται μορφωμένοι, και η αντικειμενική γνώση τους φτάνει αυτή ενός 15 άχρονου! μάλιστα πολλοί δεν ξέρουν να βιδώσουν μια βίδα, το πιο απλο αν δεν το έχουν σπουδάσει!η πως δουλεύει αυτή η σελίδα, για να μην πούμε αλλα περί ιστορίας κτλ.. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Εφ'όσον δεν είσαι φυσικός, για να αμφισβητείς τη θεωρία της σχετικότητας, υποθέτω ότι έχεις αυτιδιδαχθεί πανεπιστημιακού επιπέδου φυσική ή κοσμολογία. Έχεις εντοπίσει κάποιο σφάλμα στην αποδεικτική διαδικασία της θεωρίας (κι αν ναι, ποιο συγκεκριμένα;) ή δεν αποδέχεσαι κάποια από τις αρχές της (κι αν ναι, ποιά συγκεκριμένα;). Ευχαριστώ.

george-aetosείπε...

Δεν μπορώ να απαντήσω εδώ συγκεκριμένα για ευνοήτους λογούς! αμφισβητώ την θεωρία και τον ίδιο ,που τελικά ερεύνησα και διαπίστωσα οτι ήταν ένας απατεώνας σχετικό λινκ στο άρθρο!
κατά δεύτερο αμφισβητώ οτι τίποτα δεν μπορεί να ταξιδέψει πιο γρήγορα απο το φως, βασικά δεν υπάρχει χρόνος στα φωτόνια ! δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες τι και πως, ολα αυτά έχουν σχέση με τον χωροχρόνο,και εξηγούν και τον τρόπο που πετουν τα UFO και δεν έχω καμιά πανεπιστημιακού επιπέδου φυσική ή κοσμολογία!!!ούτε έχω διαβάσει σχετικά βιβλία!!!! ειναι κατι σαν να το ξέρω ετσι άπλα, που και αυτό έχει εξήγηση, όσοι έχουν ασχοληθεί με τον tesla θα γνωρίζουν οτι ολα αυτά που έφτιαξε ήταν σαν να τα ήξερε, η τα θυμόταν απο προηγουμένη ζωή! (εννοείται όχι ζωή στην ΓΗ!)εξάλλου πάντα ένιωθα ξένος σε αυτό τον κόσμο!πάμε σε αλλα εδώ, αλλα αυτά δεν ειναι για τους πολλούς!(εδώ δεν μπορούν να αντέξουν άλλες αλήθειες )

Ανώνυμοςείπε...

για οσους ξερουν γερμανικα, ενα πολυ καλο λινκ, και ως απαντηση στον φιλο καραγιωργη
http://deutscher-freiheitskampf.com/2015/05/03/die-widerlegung-der-relativitatstheorie-des-juden-einstein/
στο πανεπιστημιο της κολωνιας εγινε πειραμα οπου ενας γερμανος φυσικος πιεσε ακτινα φωτος σε ενα σωληνιδιο και καταφερε μεχρι την τριπλασια φωτοταχυτητα να παραξη! δυστυχως μου διεφυγε το ονομα αλλα μια απλη αναζητηση για οσους ενδιαφερονται και θα βρεθη!
για μενα το οτι ο λεγαμενος αην...πως τον λεν ηταν της "γνωστης καταγωγης" τα λεει ολα... κατ εμε δεν χρειαζεται αλλη αποδειξι οτι οι θεωριες του ειναι μπουρδες και χρησιμευουν ...αλλο σκοπο απο την προωθηση της γνωσης για το καλο της ανθρωποτητος!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications