Διάβασε αυτό το υπέροχο κείμενο και θα σου λυθούν αρκετές απορίες..
Διάβασε αυτό το υπέροχο κείμενο και θα σου λυθούν αρκετές απορίες..

Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα «κουμαντάρονται″. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες. Μπορεί τότε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν.

Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτιστικά και ιστορικά τους αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν…». Αυτήν τη δήλωση φέρεται να έχει κάνει – και μάλιστα δημοσίως –

ο Εβραίος Κίσινγκερ …Ένας από τους πιο πονηρούς και επικίνδυνους σιωνιστές παγκοσμίως …Ένας από τους πιο γνωστούς ανθέλληνες παγκοσμίως.
Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε θα απογοητεύσει τους γνωστούς συνομωσιολόγους των καφενείων, αυτή η δήλωση όχι μόνον δεν έχει ούτε ένα «ψήγμα» ορθότητας σ” αυτό το οποίο περιγράφει ως στρατηγική επιλογή, αλλά είναι εντελώς παραπλανητική. Πέραν του γεγονότος ότι ένας πονηρός σιωνιστής δεν θα αποκάλυπτε ποτέ – και μάλιστα δημοσίως – τις μύχιες σκέψεις του, αυτά, τα οποία του αποδίδονται, είναι απολύτως λάθος.

Δεν έχουν κανένα νόημα και καμία αξία, γιατί οι λαοί, όταν στοχοποιούνται, δεν «καταστρέφονται» με τον τρόπο αυτόν. Οι Έλληνες, όσο ειδικά χαρακτηριστικά κι αν έχουν ως λαός, δεν παύουν να είναι ένας λαός όπως όλοι οι άλλοι …Ένας λαός, ο οποίος, πέραν των ειδικών πνευματικών του χαρακτηριστικών, πρέπει – όπως όλοι οι λαοί του κόσμου – να εργαστεί για να επιβιώσει …Ένας λαός, ο οποίος πρέπει να έχει τα εργοστάσιά του και τα χωράφια του και θα πρέπει να επιβιώσει με τον κόπο του

…Ένας λαός, ο οποίος θα πρέπει να πολεμήσει με αυτοθυσία όταν θα πας να του στερήσεις το μέσον που εξασφαλίζει την επιβίωση και το οποίο επιθυμεί να κληροδοτήσει στα παιδιά του.

Όταν θέλεις να του κάνεις κακό, του στερείς τη δυνατότητα να μπορεί να επιβιώσει ως σύνολο ...Του στερείς τη δυνατότητα να καλύψει μόνος του τις ανάγκες επιβίωσής του …Του στερείς τον «ρυθμό» εκείνον, τον οποίο έχει πάρει μέσα στους αιώνες κατά τους οποίους έχει επιβιώσει …Του καταστρέφεις όλα τα πετυχημένα πρότυπα, τα οποία έχει αναπτύξει μέσα στον χρόνο, προκειμένου να αναπαράγει απόλυτα τα πετυχημένα χαρακτηριστικά του …Του αποσπάς το συλλογικό του κεφάλαιο, το οποίο έχει υπό την ιδιοκτησία του …Τον παγιδεύεις, ώστε να ανοίξει τα σύνορά του στις εισαγωγές …Του βάζεις «λουκέτο» στα εργοστάσιά του …

Του μετατρέπεις σε άχρηστα μπαΐρια τα χωράφια του …Τον κάνεις δειλό, τεμπέλη, φυγόπονο και άχρηστο και εκεί «ποντάρεις» …»Ποντάρεις» ότι θα τον κάνεις εξαρτώμενο από τις δικές σου «βοήθειες» και σε κάποια στιγμή θα του βγάλεις την «πρίζα» που τον κρατά «ζωντανό» …»Ποντάρεις» ότι θα τον μάθεις να ζει με «δανεικά» και σε κάποια στιγμή θα του τα πάρεις όλα …»Ποντάρεις» ότι θα τον έχεις κάνει τόσο δειλό, που δεν θα αντιδράσει ό,τι κι αν πάθει.

Σε μια απο αυτές τις ΜΚΟ μάλιστα…την AVAAZ σε συνεργασία με το ΜEGA, δουλεύουν τους ραγιάδες , διενεργώντας δημοψήφισμα για να λάβουν οι νησιώτες …ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ , που ανοίξαν την αγκαλία τους για τους…πρόσφυγες…Είναι οι ίδιοι πρόσφυγες που στην ΚΟΛΟΝΙΑ την Πρωτοχρονιά επέτίοντο κατά ομάδες στις γερμανίδες και γενικά στις λευκές …(σημ. ΠΡΞΝ) βλέπε εδώ είμαστε απο τις ελάχιστες σελίδες που τα λέμε: ΣΟΚ!!! Φορος ηλιθιότητας τώρα στους ηλίθιους,όλοι ειδικά οι γνώστες σελίδες δουλεύουν για τον τύπο στην φώτο! οπως και διαφήμισαν την απατη για τους ψεκασμενους!

Δεν χρειάζεται δηλαδή να τους αντιμετωπίσεις ως «Έλληνες», για να τους κάνεις κακό με «ανώτερες» και πιο περίπλοκες στρατηγικές. Μετέτρεψε τους Έλληνες σε δειλούς, άχρηστους και τεμπέληδες και μην ασχολείσαι καθόλου με τη γλώσσα τους, τη θρησκεία του ή τον πολιτισμό τους. Ας είναι όσο Έλληνας θέλει ένας δειλός ή ένας άχρηστος άνθρωπος. Αν καταφέρεις και τον κάνεις δειλό και άχρηστο, τα έχεις καταφέρει όλα, άσχετα με την πρώτη «ύλη» που χρησιμοποιείς.

¨Όταν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν χρειάζεται να στοχεύεις στην «ελληνικότητά» του. Όλα αυτά τα «ανώτερα» έχουν αξία, όταν λειτουργούν υποστηρικτικά και δεν τους αφήνουν να «πέσουν», ώστε να γίνουν άχρηστοι και τεμπέληδες. Αν όμως μπορεί κάποιος, με κάποιον «πλάγιο» τρόπο, να τους κάνει τέτοιους, δεν θα βρει τη θρησκεία ή τον πολιτισμό τους ως εμπόδια μπροστά σου.

Αρκεί δηλαδή να γνωρίζεις πώς κάνεις κακό σε λαούς και θα το καταφέρεις και εναντίον των Ελλήνων, όσο ειδικά χαρακτηριστικά κι αν έχουν.Ο Κίσιγκερ όλα αυτά τα γνωρίζει. Το παράξενο θα ήταν να μην τα γνώριζε. «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανώς να υφίσταται ακόμη και ζημίες»(οι γνωστοί ψηφοφόροι πρόβατα που ψηφίζουν τα κόμματα που τους λένε οι γνώστες ιστοσελίδες και ΜΜΕ).

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

χθες ο Παππας της ΧΑ σε συνεδριαση επιτροπης μιλησε ευγενικα προς τους συναδελφους αδελφους του με τροπο συμφιλιωτικο, και επισημανε την αναγκαιοτητα προσεγγισης των δυο λαοων Ρωσσων και Ελληνων!
Πρωτον κε Παππα οι συναδελφοι σου δεν ειναι αδερφια μας ουτε δικα σου, ειναι εγκληματιες του χειριστου ειδους εσχατοπροδοτες και ανθελληνες και πρεπει να μας αδιασουν την γωνια το ταχυτερο
Δευτερον κε Παππα πρεπει κλιμακιο Ελληνων πατριωτων να παει στον Πουτιν και να διεργαστη τροπος επεμβασεως της Ρωσσιας με στοχο ανατροπη του κατεστημμενου και εγκαθιθριση ορθοδοξου εθνικιστικου και φιλορρωσου νεου και αποχωρηση της Ελλαδος απο Νατο και Εε
Με ευχολογια δεν θα λυθη το προβλημα
οσον αφορα το αρθρο ενας τροπος αντιστασης θα ηταν η ανυπακοη και η αρνηση πληρωμης φορου και μαζικη απεργια αλλα αυτο θα ηταν ισως εφικτο αν μεγαλη μεριδα του πληθυσμου ζουσε ακομα στην υπαιθρο και οχι στιβαγμενη σαν σαρδελλες στην κονσερβα σε δυο αστικα κεντρα μαζι με εκατομμυρια λαθρο και κομμουνιστο συμμοριτοπεμπτοφαλαγγιτες, και τον ελληνικο λαο αφοπλισμενο και απο οπλα και υλικα και εθνικα και πνευματικα!
Καποιος μου ειχε πει οτι δεν δινουν στην Ελλαδα επεκταση πολεως και ετσι τα αστικα κεντρα της Ελλαδας εχουν αυτο το γνωστο Χαλι... στενοι δρομοι ακαλυπτοι πολυκατοικιες η μια πανω στην αλλη κλπ. αν γινει κανενα πατιρντι να μην εχουμε χωρο να αμυνθουμε η να κρυφτουμε! το ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι δεν χρειαζεται πολλη εξυπναδα να το καταλαβει κανεις αρκει να αναφερουμε οτι το κτηματολογιο, αν δεν κανω λαθος ελεγχεται απο καποιον του εκλεκτου λαου... οπως και οι ανω Κισσιγγερ και σωρος.
Να καταλαβει κανεις το μεγεθος και την πολυδιαστατοτητα της επιθεσεως που εχουμε δεχτη και να επισης να διαπιστωσει επιτελους οτι με αναμονες ευχολογιακαι φρουδες ελπιδες δεν υπαρχει σωτηρια... ο νοων νοειτω... χρειαζεται δραση αλλα στη σωστη κατευθυνση.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications