5.000 Κινέζοι στη Συρία για να συντρίψουν τα ζώα αντάρτες ψευτο-επαναστάτες  των Εβραίων και της cia!
5.000 Κινέζοι στη Συρία για να συντρίψουν τα ζώα αντάρτες ψευτο-επαναστάτες  isis των Εβραίων και της cia!

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, στη Συρία αποστέλλονται 5.000 Κινέζοι στρατιώτες από τις καλύτερα εκπαιδευμένες μονάδες των ειδικών δυνάμεων.

Πρόκειται για δυνάμεις από την ανατολική επαρχία Σιντζιάνγκ που συνορεύει με οκτώ χώρες: Τη Μογγολία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Ινδία.

Οι Κινέζοι στρατιώτες από τη Σιντζιάνγκ ονομάχονται «Τίγρεις της Σιβηρίας», ενώ στη Συρία θα μεταφερθούν στρατεύματα και από την επαρχία Λανζού, που ονομάζονται «Τίγρεις της Νύχτας». Η επαρχία Σιντζιάνγκ κατοικείται από πολλές φυλές, όχι κινεζικές, κυρίως από Ουιγούρους Τούρκους που είναι μουσουλμάνοι και διεξάγουν τζιχαντιστικό πόλεμο ενάντια στην Κίνα.

Οι Ουιγούροι θέλουν να αποσχιστούν από την Κίνα και να ιδρύσουν ισλαμικό κράτος στην επαρχία Σιντζιάνγκ. Η επαρχία Σιντζιάνγκ είναι η κοιτίδα της μογγολικής φυλής των Τούρκων, από εκεί ξεχύθηκαν ως εισβολείς στον μεσαίωνα και έφτασαν έως την Ευρώπη.

Πολλές χιλιάδες Ουιγούροι Τούρκοι μάχονται στη Συρία είτε με την Αλ Κάιντα είτε με το Ισλαμικό Κράτος. Η Κίνα θεωρεί τους Ουιγούρους τζιχαντιστές που πολεμάνε στη Συρία υπ αριθμόν 1η απειλή στην εθνική της ασφάλεια. Η Κίνα γνωρίζει ότι οι Ουιγούροι υποκινούνται από την κυβέρνηση της Άγκυρας και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόσο στον αποσχιστικό αγώνα που διεξάγουν στη Σιντζιάνγκ, όσο και στη συμμετοχή τους στα μέτωπα της Συρίας.

Η Κίνα επιθυμεί να συντρίψει τους τζιχαντιστές Ουιγούρους στο έδαφος της Συρίας, ώστε να μην επιστρέψουν στη Σιντζιάνγκ και δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications