Πανικός στο Κολοράντο - Τέσσερις αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες τραυματίες
Πανικός στο Κολοράντο - Τέσσερις αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες τραυματίες

Πυρ άνοιξε σκοπευτής στο πάρκινγκ του κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού στο Κολοράντο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε πολλά άτομα μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, με τον έναν από αυτούς να έχει πυροβοληθεί στο χέρι.

Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαίωσε μέσω Twitter τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και αγνώστου αριθμού πολιτών, «η κατάσταση ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί», ανέφερε το μήνυμα.

Μια εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

«Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η αξιωματικός Κατρίν Μπάκλει από το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο. «Δεν είμαστε βέβαιοι τι συνδέει το περιστατικό με την κλινική», ανέφερε.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς», δήλωσε ο πηγή της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να είναι σε θέση να αναφέρει εάν πρόκειται για έναν ή περισσότερους ενόπλους δράστες.

Την ίδια στιγμή πηγές αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα ο δράστης, που είναι ταμπουρωμένος, σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα μέσα στο κέντρο, να κρατά ομήρους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας λευκός, νεαρός άντρας, ο οποίος φορούσε μακρύ παλτό και καπέλο που φορούν οι κυνηγοί.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την γύρω περιοχή. «Η περιοχή δεν είναι ασφαλής», έγραψε η τοπική αστυνομία στο Twitter.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications