Ο Νότης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: Απόλυτα στημένη η υπόθεση «Ισλαμικό Κράτος» (Βίντεο)
Ο Νότης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: Απόλυτα στημένη η υπόθεση «Ισλαμικό Κράτος» (Βίντεο)

«Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της», λέει χαρακτηριστικά

Στο «ΌΛΑ» βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, ο Νότης Σφακιανάκης και όπως ήταν αναμενόμενο ο καλλιτέχνης μίλησε για ακόμη μία φορά έξω από τα δόντια για... ΟΛΑ.Μιλώντας για την κυβέρνηση είπε: «θυμάσαι ότι κάναμε 4 χρόνια να ξεχάσουμε ότι κάποιος μας κορόιδευε; αυτά τώρα έχουν γίνει σε μέσα σε 6 μήνες».

Για την κόντρα με τον Ρέμο είπε ότι είναι καλό παιδί. «Όταν εγώ έκανα δίσκους ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ανεξάρτητα από το ότι είναι καλό παιδί και καλός τραγουδιστής, ο κόσμος που βλέπει τον Αντώνη είναι πιο ελιτίστικος από αυτόν που έρχεται να δει εμένα, με αυτή την έννοια έκανα τη δήλωση για αυτόν.

Ο κόσμος που πηγαίνει στον Ρέμο είναι περισσότερο από τη μόδα και τα μέσα».
«Εγώ μιλάω για την τυχάρπαστη ελίτ των τελευταίων 25 ετών της Μυκόνου» συμπλήρωσε.Όταν τον ρώτησε ο Θέμος για το αν θα δεχόταν 10 εκατομμύρια ευρώ από έναν μεγιστάνα για να τραγουδήσει στη Μύκονο η απάντησή του ήταν κάθετη:
«Που να πάω εγώ για συναυλία στη Μύκονο; Στα βράχια; Εγώ απευθύνομαι στον κόσμο και όχι σε έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει την κ@ύλα του πάνω μου».

Ο Νότης και το ISIS
Αναφορικά με το παγκόσμιο πρόβλημα τρομοκρατίας ο τραγουδιστής εξέφρασε την προσωπική του άποψη και υποστήριξε πως είναι στημένο. «Απόλυτα στημένο. Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, να έχουν αναμιχθεί λαοί μεταξύ τους για να μην υπάρχει αντίσταση από έναν λαό γροθιά.

Και ξέρεις τι νομίζω ότι θα συμβεί;
Kάποια στιγμή θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει «ότι ξέρατε ξεχάστε το, στο όνομα του λαού του πλανήτη ο οποίος από αυτή τη στιγμή μας ορίζει ως κυβέρνησή του και επειδή κινδυνεύει μας έχει πει ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Όλα τα υπόλοιπα όσοι δεν τα πράξετε είστε απέναντι από τον λαό του πλανήτη».

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για τα χρόνια που έζησε στη Γερμανία και τόνισε πως οι Γερμανοί τους αποκαλούσαν «Σβάρτσκοπφ» που σημαίνει μαυροκέφαλος συμπληρώνοντας παράλληλα για τους τζιχαντιστές: «Και αυτά τα παιδιά παρασύρονται.
Δηλαδή άμα σε βάλει να νιώσεις ότι ζώνεσαι με χειροβομβίδες και εκρηκτικά και σκας και σκοτώνεις ένα κάρο κόσμο... Δηλαδή πόσο παραμύθι έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι».

Ακόμη δήλωσε πως «η θρησκεία είναι η αφορμή» και σημείωσε: «Αφού σε έχει γαλουχήσει με ένα τέτοιο τρόπο να αισθάνεσαι ως ισλαμιστής. Και ο Χριστιανός που έκανε τις σταυροφορίες και έκανε ότι έκανε και είχε κάνει και ακόμα κάνει...».
«Όταν έρχομαι εγώ και σε βαράω κάθε πρωί κάποια στιγμή δεν θα σαλτάρεις να έρθεις να με κοπανήσεις. Εσύ θα είσαι τρομοκράτης που θα μου τη ρίξεις στο κεφάλι ενώ εγώ που σε βαράω κάθε μέρα τι είμαι;», υποστήριξε στη συνέχεια.

Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε ακόμη «Κανείς να μην τελειώσει κανένα. Να τελειώσουμε αυτή την αντιπαράθεση. Γιατί να μην σταματήσουμε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο». Ωστόσο εξήγησε: «Δεν μπορεί να σταματήσει όλο αυτό γιατί αυτοί που έχουν τα ηνία λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο. Η βιομηχανία του θανάτου και του πόνου είναι η μεγαλύτερη: φάρμακα, νοσοκομεία, ναρκωτικά, όπλα, πορνεία».

Τι τους έκανα στο αεροδρόμιο
Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει αρνηθεί πολλές φορές τον σωματικό έλεγχο από τις εταιρείες security των αεροδρομίων.Ο ίδιος μίλησε για αυτό και είπε: «Αν έρθει να με ακουμπήσει ο ιδιώτης δεν του το επιτρέπω. Αν έρθει ο δικός μου ο υπάλληλος, ο υπάλληλος του κράτους ο αστυνομικός θα του το επιτρέψω. Έχω χάσει τρεις πτήσεις έτσι. Η αντίδραση είναι κι εδώ και στην Αμερική και στη Γερμανία και το πληρώνω αυτό ακριβά».

Στη συνέχεια διηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στην Αμερική όταν ο Νότης Σφακιανάκης αρνήθηκε να βγάλει τα παπούτσια του για να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου.Ο ίδιος ζήτησε να του φέρουν τα ειδικά προστατευτικά ώστε να μην αναγκαστεί να πατήσει με τις κάλτσες του στο πάτωμα.«Τελικά το δικό μου πέρασε. Η αντίσταση και η αντίδραση επί της ουσίας όταν έχεις δίκιο περνάει. Δηλαδή αν ξέρεις τα δικαιώματά σου και τα προβάλεις δεν μπορεί κανένας να αντισταθεί σε αυτό».

Ο Νότης πάει Νότια
«Χειμώνα νότια πρώτη φορά». Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη σεζόν θα εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Fantasia» στην παραλιακή και δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει άγχος.Ο ίδιος μίλησε και για τις κατά καιρούς αντιδράσεις του πάνω στην πίστα: «Βγαίνω και κάνω αυτό που η ψυχή μου ορίζει εκείνη τη στιγμή. Αν βλέπεις μια κονσέρβα και κάθε βράδυ που εμφανίζεται είναι το ίδιο πράγμα εντάξει πήγες μία δυο τρεις δεν ξαναπάς».

Στη συνέχεια δήλωσε πως τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος και υποστήριξε πως «είναι ψεύτης όποιος λέει πως δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Με ενδιαφέρει τι θα πουν οι δημοσιογράφοι γιατί αν θα πουν ψέμματα μου χαλάνε την εικόνα μου».

Η Αναρχία είναι το μέγιστο πολίτευμα
Για κάποια χρόνια σε κατηγορούσαν ότι είσαι υποκινητής της αναρχίας σχολιάζει ο Θέμος Αναστασιάδης (που υπερασπιζεται το σύστημα κλασικά) για να δηλώσει ο Νότης: «Μα η αναρχία είναι το μέγιστο πολίτευμα. Αναρχικός δεν είναι αυτός ο οποίος σπάει ή πετάει μολότοφ. Αυτός είναι άνομος είναι παράνομος. Αναρχικός είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν χρειάζεται Αρχή διότι ο ίδιος έχει αρχές. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου υποδεικνύει τι θα κάνεις γιατί εσύ έχεις αρχές».

Η Ζωή λείπει από την Βουλή
«Υπήρχε μία προσωπικότητα η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μέσα στο κοινοβούλιο η οποία είχε... Είμαι φίλαθλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου διότι είναι ένας άνθρωπος που ήξερε τις συνέπειες. Όταν γνωρίζεις τις συνέπειες και το κάνεις συνεπάγεται γενναιότητα, ανδρεία. Η κοπέλα αυτή είναι γενναία διότι ήξερε ότι θα την στείλουν. Τους επέβαλε να νιώσουν όπως έκαναν αυτοί τους άλλους να νιώσουν αυτά τα χρόνια».

«Η πρώτη μου φορά»
Ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέχεια της συνέντευξής τους απήγγειλε τους στίχους από το τραγούδι του «Διεφθαρμένη Συνουσία» που κυκλοφόρησε το 2005 και δήλωσε πώς αυτό το κομμάτι που είπε είναι μία πολιτική πράξη.

Και συνέχισε λέγοντας:
«Όταν σκέφτεσαι έτσι και λειτουργείς έτσι συνεπάγεται ότι είσαι αντιστασιακός απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας. Δηλαδή είμαι μαζί σου μέχρι τη στιγμή που γίνεσαι εξουσία και άμα γίνεις εξουσία είμαι ακριβώς απέναντί σου για να σε ελέγχω, γιατί είμαι ο εργοδότης σου. Κάνε εσύ τη δουλειά σου σωστά και είμαι μαζί σου πάλι. Όταν είμαστε μαζί απόψε και είσαι εντάξει και αύριο πάψεις να είσαι εντάξει εγώ θα είμαι απέναντί σου. Είμαι εργοδότης σου. Εγώ υπάρχω για να υπάρχεις εσύ» και διακρίνεσαι: «Αναφέρομαι στον λαό ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αυτής της χώρας».

Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ρώτησε τον Νότη Σφακιανάκη αν ψηφίζει για να της απαντήσει: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου παρά μόνο μία φορά αυτή και ψήφισα αυτούς που ήταν στη φυλακή. Ψήφισα αυτούς οι οποίοι μπήκαν στη φυλακή με φασιστικό τρόπο τους οποίος όμως ορίζουν φασίστες. Δηλαδή οι φασίστες λένε τους άλλους φασίστες και τους βάζουν στη φυλακή χωρίς δίκη. Αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει τίποτα και τελειώνουν όλα. Είναι πάνω από τη δημοκρατία η Δικαιοσύνη».

Και εξήγησε: «Το κάνω συνειδητά. Τα παιδιά από τα Πετράλωνα, το Πέραμα, την Ελευσίνα είναι καλύτερα από αυτούς οι οποίοι από το 1973 και μετά υπάρχουν στα πράγματα».
Σε αυτό το σημείο ο Θέμος Αναστασιάδης είπε «όλα τα παιδιά από το Πέραμα, την Ελευσίνα, δεν πάνε να σφάξουν κανέναν ούτε να δείρουν τον άλλο. Πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό» για να πει ο τραγουδιστής: «Και πρέπει ο άνθρωπος αυτός, ο συγκεκριμένος, να πάει φυλακή για όλη του τη ζωή αλλά όταν έχεις σκοτώσει εσύ δεν ευθυνόμαστε όλοι εμείς που είμαστε φίλοι σου ή γνωστοί σου».

Για τον Γιώργο Φουντούλη
Αναφορά στις δύο άνανδρες δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης. Αποκάλυψε μάλιστα πώς γνώριζε τον Γιώργο Φουντούλη και κατηγόρησε τις κρατικές αρχές για την ένοχη σιωπή και απραξία τους.Δείτε το σχόλιό του για τον... "κουτσό" δολοφόνο που παραμένει ασύλληπτος..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications