Νέα τραγωδία: H νέα παρωδία; είστε σίγουροι οτι σας λένε την αλήθεια;
Νέα τραγωδία: H νέα παρωδία; είστε σίγουροι οτι σας λένε την αλήθεια;

Πως επιβεβαιώνεται αυτό; χρονιά τώρα η ελίτ χειραγωγεί την μάζα με το συναίσθημα, που ειναι πάνω απο την λογική! η ελιτ ξέρει καλύτερα την μάζα απο οτι η μάζα τον εαυτό της!

Η είδηση που γυρίζει γνώστες σελίδες

Μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα πνίγηκαν 48 πρόσφυγες στο Αιγαίο! - Οι Τούρκοι διακινητές προσφέρουν «εκπτώσεις» έως και 50% για να κάνουν το ταξίδι μέσα σε φουσκωτές βάρκες σε άσχημες καιρικές συνθήκες!

Μία από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες με θύματα πρόσφυγες ζει τις τελευταίες ημέρες η περιοχή του Αιγαίου, που έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο ψυχών. Μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα τουλάχιστον 48 άνθρωποι στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα ελληνικά παράλια από τα τουρκικά έχασαν τη ζωή τους. Στην πλειονότητά τους τα θύματα είναι μικρά παιδιά και βρέφη, ενώ οι έρευνες για αγνοούμενους συνεχίζονται.

Έχει και συνεχεία αλλα ειναι περιττό

Με κόκκινο βλέπουμε αριστερές σελίδες...Μπλε σελίδες του συστήματος γενικά,και άλλες που ειναι μια ετσι μια αλλιώς όποτε δεν ημαστε σίγουροι που ανήκουν!ακολουθούν και άλλες πιο κάτω!

Πρώτη μούρη ο "φίλος μου" ο κατοχικός!(που το καλοκαίρι μας συκοφαντούσε σε άλλες σελίδες και blog, ποιοι τον έβαλαν άραγε; η μας ξανα θυμήθηκε απο το 2013 που μας έκανε ιντερνετικο πόλεμο; πάντως το σύστημα τον προωθεί! ) ακολουθάει ο θεμος αυτός που τον έπιασαν με τα δις και δεν του έκαναν τίποτα! αλλα έχει εντοπιστεί πολλές φόρες να βάζει κομμουνιστικη προπαγάνδα!...

Λοιπόν μιας και έχω πληροφορίες απο πρώτο χέρι οι λαθρο της Συρίας που ειναι μόνο το 10% έχουν πολλά λεφτά! καθώς η Συριά δεν είχε κρίση και ούτε θα έχει όσο ειναι ο φασίστας Ασάν! αν γίνει δημοκρατία εξ Αμερικής θα γίνει οπως και η Ελλάδα και άλλες χώρες!

Δεύτερο τα 13 παιδιά που βρέθηκαν;(βγήκε κανένας λιμενικός και το επιβεβαίωσε;;;) αφου οι πιο πολλοί ειναι αντρες γύφτοι πάσης φύσεως εθνικότητας !: λογία λαθρο απο την Συριά!!!!που μιλούσε ελληνικά, οπως και είπε οτι στην Συρια ειναι χριστιανοί 50% και το άλλο μουσουλμάνοι

Μήπως ειναι τα γνωστά ψέμματα των αριστερών; το 2013 έβγαζε ψεύτικες φώτο πάτερα που πνίγηκαν τα παιδιά του! μόνο που η φώτο ήταν την Σερβία !και ουδεμιά σχέση είχε, οπως και βγήκαν οι βατραχανθρωποι ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! βεβαία δεν το έβαλε καμιά γνωστή σελίδα τότε! οπως δεν έβαλαν και πρόσφατα την είδηση οτι πατέρας του σκότωσε εκείνο το παιδάκι που είχε κάνει το γύρο του ίντερνετ! οπως είχαμε υποψιαστεί εδώ και επιβεβαιωθηκαμε λίγες μέρες μετα!

Τέλος ξέρετε ποσά παίρνουν οι λαθρο όταν μπουν σε χώρες απο το ΔΝΤ και τον Soro?? καλύτερα ειναι στην Γερμανία με την Εβραία Μερκελ, εσάς σας λένε για ναζι όμως και Γερμανούς!οπως με τους Εβραίους αριστερούς στο κόμμα "η αριστερά", δημιουργία κομμουνιστών,(κάνεις δεν τα λέει αυτά απο τους πιο πάνω!που το παίζουν και ανεξάρτητες σελίδες!) οι αριστεροί στην Γερμανία μαζί με Εβραίους θέλουν να αφανίσουν την γερμανική φυλή!το λένε ανοιχτά! οι αριστεροί στην Ελλάδα τι να θέλουν άραγε; μήπως το ίδιο για τους Ελληνες;©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications