Λάβαμε πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά…! τι να σου κάνουν και αυτοί σε ένα Εβραιοκρατουμενο κράτος;
Λάβαμε πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά…! τι να σου κάνουν και αυτοί σε ένα Εβραιοκρατουνο κράτος;ναζι τους λένε οι Εβραίοι ναζι  λένε και τα πρόβατα!

ναζι τους λένε οι Εβραίοι ναζι λένε και τα πρόβατα!Η ΧΑ και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιακος έλαβε τηλεφωνική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συμμετάσχει στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αλλά δεν θα παραστεί.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του τρίτου εκλεγμένου κόμματος στη σύσκεψη αλλά και δεδομένης της διαφωνίας της ΧΑ στο προσφυγικό και στο ασφαλιστικό δεν θα παραστεί.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου:
«Από την Προεδρία της Δημοκρατίας προσεκλήθην τηλεφωνικώς όπως συμμετάσχω εις την σύσκεψιν των πολιτικών Αρχηγών. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ανταποκριθώ εις την πρόσκλησιν αυτήν.

Η δεδομένη συμπεριφορά της κυβερνήσεως και η διατυπωθείσα δημοσίως απόφασίς της δια την μη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας εις την σύσκεψιν, μία απόφασις βαθύτατα αντιδημοκρατική, με υποχρεώνει εις την μη συμμετοχή μου. Πόσω μάλλον όταν υπάρχει βαθεία αντίθεσις των θέσεών μας με την πολιτική της κυβερνήσεως εις το λεγόμενον «προσφυγικό ζήτημα» και εις το ασφαλιστικό.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»

Παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον απόσπασμα απο προηγούμενο άρθρο, για την Διαμαντοπούλου δεν ήξερα ούτε εγώ οτι ειναι Εβραία, μας είχε ξεφύγει!όλοι οι άλλοι ειναι,η δε Δαμανακη το είχε δηλώσει μέσα στην ΒΟΥΛΗ αλλα δεν το είπε κάνεις απο τα γνωστά μέσα καταστολής!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι οι πρωθυπουργοί που πέρασαν είχαν Εβραϊκή καταγωγή, Καραμανλής, Παπανδρέου, Οικογένεια Μητσοτάκη, Σημίτης, οι απόγονοι Καραμανλή και Παπανδρέου, Σαμαράς, Ο Τσίπρας ! Όλοι Εβραίοι !(και όλοι αυτούς υπηρετούν!)

Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στην παιδεία παντού κυριαρχούν Εβραίοι, η Άννα Διαμαντοπούλου Εβραία, η Μαρία Δαμανάκη Εβραία, Λοβέρδος, Ραγκούσης, Ροζάκης και ο τελειωμός δεν υπάρχει των Εβραίων στη δημόσια διοίκηση !

Το ενδιαφέρον ειναι πως η μάζα σαν πρόβατο υιοθετεί οτι θέλουν οι Εβραίοι! και δεν μιλάμε για τα σκυλια τους κομμουνιστές αριστεροί και πράκτορες του ίντερνετ που γυρίζουν στο ίντερνετ να λένε ναζι κτλ,ούτε αυτοί που γράφουν ειδικά άρθρα χειραγώγησης μυαλών! πως ειναι δυνατόν να τους λένε ναζι όλοι?

πρέπει να είσαι της Χ.Α να δεις τα αυτονόητα; με αυτά και αυτά κάνουν οτι θέλουν οι Εβραίοι! εξάλλου το λένε στα πρωτοκολλά, η κοινή γνώμη ειναι μεγαλη δύναμη! γιαυτό την ελέγχουν! και νομίζουν τα αιγοπρόβατα οτι έχουν δίκη τους άποψη!όταν αυτή του την έχουν φυτέψει απο το σχολείο ακομα! και τα ΜΜΕ μαζί με εκατοντάδες σελίδες ποτίζουν την χειραγώγηση!! ένα μάτσο όρθια δίποδα ο κόσμος(τους βλέπουμε και στο facebook) οι πιο πολλοί δεν ειναι θύματα αλλα συνεργοί!η βλακεία τους δεν έχει όρια !και δεν μπορείς να την νικήσεις!, και έχει αυτούς που του αξίζει,το θέμα ειναι τι γίνεται με τους λίγους που έχουν καθαρό μυαλό;

και που να τους πεις μετα οτι οι λεγόμενοι ναζι δεν ειναι αυτό που νομίζουν!και τους έχουν μάθει Εβραίοι μαζί με τους κομμουνιστές απόγονοι αυτών που σκοτωναν ελληνες!!οπως έχουμε αναφέρει με αποδείξεις, και οι μοναδικοί στην Ελλάδα που έχουν ανατρέψει περί κακών ναζι όταν όλοι δουλεύουν για τους Εβραίους! και για να καλύψουν την εθνοκάθαρση έλεγαν οτι σκοτωναν γερμανοτσολιαδες φασίστες!μέχρι και παιδάκια! αυτές οι καραμέλες τις λένε μέχρι και σημερα σε μη κομμουνιστές τραγικό;

η Χ.Α έπρεπε να κάνει οτι και ο "κακός" Χίτλερ να το παίζει οτι ειναι μαζί τους, και μόλις έπαιρνε την εξουσία σουτάρισμα όλοι!μαζί με τους πράκτορες που το παίζουν υπουργοί, και ξήλωμα όλων δικαστικών βουλευτών κτλ! και κλείσιμο όλες οι γνώστες (διάσημες)κρυφές εβραϊκές ιστοσελίδες! και ας τους να λένε περί χούντας μετα και ναζι! για να μην πούμε εξόντωση όλων τον κομμουνιστών!και γίνουμε "κακοί" ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

βλεπεις ο αγανακτισμενος, δηθεν λαος ψηφισε συρριζα, η απηχε απο τις εκλογες αντι να ψηφισει ΧΑ, τουλαχιστον για διαμαρτυρια! αρα τα περι χειραγωγησης των μαζων απο τους Σιωνιστες, πρεπει να αληθευουν! εχει μπει ο κομπος στο κτενι αλλα η πλειοψηφια του λαου επιλεγει να κανει την παπια...

ψηφιζει συρριξα καμμενους λεβεντηδες μπουμπουκους κλπ. εν πληρη γνωσει, αλλα μαλλον ψεκαστομαστουρωμενος, για την κρυφοφανερη γενεοκτονικη ατζεντα που εφαρμοζεται μεσω αυτων...

Οι ολιγοι που ψηφισουν ΧΑ ειναι οι πληρως συνειδητα αφυπνισμενοι και το κανουν οχι γιατι ειναι οι ΧΑυγτιται τελειοι ως τυποι αλλα γιατι θελουν την σωτηρια της Πατριδος και ξερουν οτι η ΧΑ ειναι εξωσυστημικη.

Πρεπει παντως εκει στης ΧΑης να εχουν καταλαβει οτι περαιτερω αγων μεσω του στημενου και εβραικως χειραγωγημενου, μεσω ψεκασμων ΜΜΕ και ισως υποσεινηδητων μηνυματων και συμβολων, πολιτικου συστηματος ειναι σαν τον Δον Κιχωτη με τους ανεμομυλους, και δεν εχει νοημα! συνεχιζουν καπως προσεκτικα με την ιδια τακτικη του 7%, και ασφαλως ελπιζουν οτι ενα χοντροκομμενο αλλοκοτο κοσμοιστορικο συμβαν θα κανει τον λαον να ξυπνησει και να τους ψηφιση!

Παιζουν το παιχνιδι του χρονου, παθητικα μαλλον απο οτι ενεργητικα και μαλλον θα μεινουν κολλημενοι στο 7τε.

Αλλα ως Εθνος δεν εχουμε καιρο για χασιμο! καθημερινα ερχονται χιλλιαδες λαθρο, θα μεινουν ολοι αυτοι οι λιγουρηδες εγκλωβισμενοι στην πατριδα μας και θα γινη πατιρντι μεχρι το οριστικο Γκεημ Οβερ!

Χρειαζεται μια οι και περισσοτερες ευστοχες και δυναμικες και εξυπνες κινησεις παιδια, με το να κλαιγεστε οτι σας πολεμαει το συστημα οτι σας σερνουν στα δικαστηρια οτι σας αποκλειουν τα μμε δεν γινεται δουλια! Αληθεια διανοηθηκε κανεις να στειλει κλιμακιο ΧΑυγιτων στον Πουτιν, να του εξηγησει την κατασταση και να εκπονηθη σχεδιο ανατροπης του φιλοσιωνοαμερικανικου καθεστωτος και της εγκαθιδρυσης ενος φιλορρωσσικου... τρεις ευρωβουλευτες εχετε και δεν ειναι ολα τα μελη σας υπο περιορισμους, ιδου η Ροδος...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications