ΣΟΚ: Τζιχαντιστές  Ψυχακιδες και ηλίθιοι ρωτάνε ετοιμοθάνατο εάν βλέπει τις 72 παρθένες αντί να τον σώσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ: Τζιχαντιστές  Ψυχακιδες και ηλίθιοι ρωτάνε ετοιμοθάνατο εάν βλέπει τις 72 παρθένες αντί να τον σώσουν!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις φρικαλεότητες και τη δράση των τζιχαντιστών… Οι φανατικοί τζιχαντιστές, σκοτώνουν χιλιάδες αθώους ανθρώπους και πιστεύουν πως η αμοιβή τους θα έρθει στον παράδεισο, με τη μορφή 72 παρθένων!

Έτσι, οι Ισλαμιστές τρομοκράτες αντί να σώσουν ετοιμοθάνατο τραυματία τον ρωτούν αν βλέπει τις 72 παρθένες καθώς πεθαίνει, για να σιγουρευτούν αν υπάρχουν.

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! να γιατι θέλει το ισλάμ η ελίτ παντού! τι καλύτερο να έχεις ένα κόσμο μουσουλμάνων, οι πιο πιστοί και θανατικοί ηλίθιοι! που κάνουν οτι τους λέει ο Αλλάχ η ελίτ και καλά το λέει ο Αλλάχ , το πόσο γίδια ειναι φαίνεται και απο το γεγονός οτι πολεμούν για λογαριασμό της cia!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ακριβως ετσι ειναι Αητε, το πετυχες το πραγμα 100 %! η ελιτ δηλαδη οι εβραιοι και τα τσιρακια τους τα σαββαθ γοιμια θελουν κατι σαν μανδροσκυλα να φυλαν τα προβατα! το μανδροσκυλο ειναι πιστο σκυλι το λες σηκω και σκωνεται, το λες κατσε και καθεται, το λες πηδα και πηδαει, το λεγεις τρεξε και τρεχει! οταν βοσκουν τα προβατα και βελαζουν στην αγελη και ενα απ αυτα ξεκοβεται λιγο απο το κοπαδι και παγει αλλο δρομο το μανδροσκυλο το εμποδιζει και το παγαινει πισω στα αλλα προβατα! ο ιουδαισμος ττε ο ταλμουδοεβραιομασωνισμος, ειναι εν τη αναλογια η θρησκεια των βοσκων, το δε γιδισλαμ ειναι η θρησκεια των μανδροσκυλων! γι αυτο εφαρμοζουν καθε λογης τερτιπια τα μερκελοτσιπρακια και μας τους κατσικωνουν εδω ως δθεν προσφυγες! και εκτος αυτου φερουν και αραπηδες erectus, με μεσσο ωρο διανοιας 70 %, και προωθουν την υβριδοποιηση ουτωσωστε να δημιουργησουν μια μαζα δουλων με δεικτη διανοιας κατω απο το 90 που θα δουλευουν και δεν θα ειναι ικανοι να επαναστατησουν! γραφε τα αυτα μπας και τα διαβαση καννα γιδι απ αυτους που τρεχουν σωρηδον και ψηφιζουν κομμουνοσυριζα και ξυπνησει!!! μπεεε μπεεε!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications