Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια: Πολύ καλός ο καιρός για βομβαρδισμούς τζιχαντιστών στη Συρία [Βίντεο]
Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια: Πολύ καλός ο καιρός για βομβαρδισμούς τζιχαντιστών στη Συρία [Βίντεο]

«Οι καιρικές συνθήκες στη Συρία είναι ιδανικές για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς«, είπε «on air» τηλεπαρουσιάστρια του ρωσικού κρατικού σταθμού Rossia- 24, καιμε τον τρόπο αυτό κατέδειξε ότι όλη η Ρωσία βιώνει έναν «πολεμικό πυρετό» που όμοιό του έχει να ζήσει από την εποχή του Β’ΠΠ

«Eάν σκεφτόμαστε τον καιρό, πράγματι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεκινήσει η Ρωσία τους βομβαρδισμούς στη Συρία», δήλωσε η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων το περασμένο Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη των ρωσικών βομβαρδισμών στο συριακό έδαφος, με τη Μόσχα να επιμένει ότι στόχος των αεροπορικών επιδρομών είναι οι θέσεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδωσε αναλυτικά λεπτομέρειες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη βόρεια πλευρά της Συρίας, εκεί όπου κυρίως πραγματοποιούν τις αεροπορικές τους επιδρομές οι Ρώσοι.

«Στις βόρειες περιοχές της Συρίας βρέχει μία φορά κάθε δέκα μέρες», είπε η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια επισημαίνοντας ότι εκεί κυρίως βομβαρδίζουν οι Ρώσοι. «Όμως αυτό δεν επηρεάζει σημαντικά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς», προσθέτει.

Η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια του κρατικού δικτύου Rossia-24 υπογράμμισε πως «Μόνο οι αμμοθύελλες θα μπορούσαν να καθυστερήσουν τις αεροπορικές επιδρομές«.

Άντε να το πει αυτό Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια όχι για βομβαρδισμούς, απλά για αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο. Π.χ. να έλεγε «Δώδεκα αναχαιτίσεις έκανε σήμερα στο Αιγαίο η Πολεμική Αεροπορία υπό καλές καιρικές συνθήκες και το ίδιο καλός θα παραμείνει ο καιρός για αναχαιτίσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα»!

Θα την κατηγορούσαν για «μιλιταρισμό», αν όχι για «ακροδεξιά εθνικίστρια»…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications