H Πλειοψηφία πολιτών της Βρετανίας, Γερμανίας και τις ΗΠΑ,πιστεύει στην εξωγήινη ζωή, στην Ελλάδα αυτά ειναι ταμπού!
H Πλειοψηφία πολιτών της Βρετανίας, Γερμανίας και τις ΗΠΑ,πιστεύει στην εξωγήινη ζωή

Η πλειοψηφία στη Βρετανία, την Γερμανία και τις ΗΠΑ πιστεύουν ότι υπάρχει ευφυής ζωή και είναι εκεί έξω, στο σύμπαν.

Αυτό το συμπέρασμα είναι απο μια νέα δημοσκόπηση της YouGov, που διαπίστωσε ότι περισσότεροι από ένας στους δύο ανθρώπους πιστεύουν οτι υπάρχουν ζωντανά πλάσματα που έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν και να μην προέρχονται από τη Γη. Οι άνδρες πιστεύουν περισσότερο στην εξωγήινης ζωής στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μόνο στη Γερμανία υπήρχε μια πολύ μικρή πλειοψηφία γυναικών (51%), οι οποίες πίστευαν σε εξωγήινους. Οι παλαιότερες γενεές ήταν λιγότερο πιθανό να πιστεύουν σε αυτές τις τρεις χώρες. Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 45% άνω των 60 ετών πίστευαν σε εξωγήινους, σε σύγκριση με το 59 % των 18-24 ετών.

Ο Stephen Hawking είπε ότι:δεν υπήρχε μεγαλύτερο ερώτημα στην επιστήμη από την αναζήτηση της εξωγήινης ζωής. Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας σήμερα στηρίζει την μεγαλύτερη και πιο ακριβή ερευνά αναζήτησης εξωγήινης ζωής που έγινε ποτέ , η οποία ξεκίνησε από τον Ρώσο επιχειρηματία Yuri Milner, ο Milner ξεκίνησε με 100 δολάρια, για να ωθήσει τους επιστήμονες να βρουν εξωγήινη ζωή στο σύμπαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications