ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΡΑ!!! Όταν τα λέγαμε απο το 2014 50 τόνους πυρομαχικών έριξε η Αμερική στους τζιχαντιστές!!
ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!! 50 τόνους πυρομαχικών έριξε η Αμερική στους τζιχαντιστές!! τι έχουν να που τώρα όλοι αυτοί που μας έλεγαν συνωμοσιολόγους και λοιποί εξυπνάκηδες;;

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει ρίξει από αέρος 112 παλέτες πυρομαχικών για τους μαχητές τζιχάντ στη Συρία.

Το CNN αναφέρει:
« C-17, που συνοδεύεται από συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών, έριξε πυρομαχικά μικρά όπλα και λοιπά αντικείμενα, όπως χειροβομβίδες στην επαρχία Hasakah στη βόρεια Συρία, σε μια συμμαχία ομάδων ανταρτών, που έχουν ελεγχθεί από τις ΗΠΑ κι είναι γνωστή ως η Συριακή Αραβική Συμμαχία.»

Η Συριακή Αραβική Συμμαχία αποτελείται από την Jaysh αλ-Thuwar, την Euphrates Volcano, τις Δυνάμεις Αλ Sanadid, την Ταξιαρχία Αλ Τζαζίρα και άλλες ομάδες, που σχετίζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).
Τον Ιούλιο, η Jaysh αλ-Thuwar αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον Jamal Maarouf, το στρατιωτικό αρχηγό της FSA και ο αρχηγό της Ταξιαρχίας των Μαρτύρων της Συρίας, επίσης μέλος της FSA.

Ο Maarouf είπε πέρυσι στην εφημερίδα The Independent ότι ο αγώνας εναντίον της Αλ-Κάιντα "δεν ήταν το πρόβλημά μας» και παραδέχθηκε ότι ηγήθηκε μισθοφόρων με τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ σε βοήθεια για διεξαγωγή κοινών επιχειρήσεων με την Jabhat al-Nusra και την Αλ-Κάιντα που έχει ενταχθεί στις δυνάμεις του ισλαμικού κράτους.

Ο Maarouf παραδέχτηκε επίσης το πέρασμα όπλων για την αλ-Nusra. Είπε ότι αν «οι άνθρωποι που μας στηρίζουν (ΗΠΑ, Σαουδάραβες, Κατάρ) μας πουν για αποστολή όπλων σε μια άλλη ομάδα, θα τους στείλουμε. Μας ζήτησαν πριν από ένα μήνα αποστολή όπλων στο Yabroud έτσι στείλαμε πολλά όπλα εκεί. Όταν μας ζητούν να το κάνουμε αυτό, μπορούμε να το κάνουμε. "

Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους ισχυρίζονται ότι συνεργάζονται με την FSA και αγοράζουν όπλα που παρέχονται από τις ΗΠΑ "Έχουμε αγοράσει 200 αντιαεροπορικούς πυραύλους και αντιαρματικά όπλα Koncourse, " δήλωσε μέλος του ISIS στο Αλ Τζαζίρα. "Έχουμε καλές σχέσεις με τους αδελφούς μας στην FSA. Για εμάς, οι άπιστοι είναι εκείνοι που συνεργάζονται με τη Δύση για την καταπολέμηση του Ισλάμ. "

Νωρίτερα αυτό το μήνα Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε Rossiya 1 TV "Δεν νομίζω ότι κανείς δεν έχει ακόμη καταλάβει ποια είναι μέτρια αντιπολίτευση και ο Πούτιν επέδειξε αρκετά ενεργό ενδιαφέρον για το θέμα και ρώτησε με ποιο τρόπο η μετριοπαθής αντιπολίτευση ήταν διαφορετική από την υπέρμετρη αντιπολίτευση. "

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε την αλήθεια για τους λεγόμενους μετριοπαθείς που αγωνίζονται στη Συρία.
Ο Μπάιντεν, δήλωσε ότι οι "σύμμαχοι μας στην περιοχή" είναι " το μεγαλύτερο πρόβλημά μας στη Συρία."

«Τι έκαναν στην πραγματικότητα; Ήταν τόσο αποφασισμένοι να ρίξουν τον Άσαντ, ώστε ουσιαστικά έχουν ένα πόλεμο σουνιτών-σιιτών και τι έκαναν; Ξόδεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και δεκάδες τόνους όπλων σε όποιον θα πολεμούσε εναντίον του Άσαντ – με τη διαφορά ότι οι άνθρωποι που τροφοδότησαν... ήταν η al-Nusra, και η Αλ-Κάιντα, και τα εξτρεμιστικά στοιχεία των τζιχαντιστών που προέρχονταν από άλλα μέρη του κόσμου.» Η παρατήρηση αυτή του Μπάιντεν παρουσιάζεται στη Δύση ως άλλη μιά περίφημη γκάφα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications