Σοκ Ελληνίδες Της Διπλανής Πόρτας Βγαίνουν Στο Κλαρί Για 60 Ευρό Μέσω Ίντερνετ
Σοκ Ελληνίδες Της Διπλανμής Πόρτας Βγαίνουν Στο Κλαρί Για 60 Ευρό Μέσω Ίντερνετ

Είναι δεδομένο πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι η οικονομική, αλλά η κοινωνική κρίση.

Δυστυχώς, πολλές Ελληνίδες νοικοκυρές αναγκάζονται τα τελευταία χρόνια να ασκούν το… «επάγγελμα» του διαδικτυακού σ@ξ για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το νοικοκυριό τους! Τα τελευταία στοιχεία σοκάρουν!

Μόνο στην Πάτρα περίπου 100 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό π@ρνό (!) ή χαϊδεύουν ηδονικά το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ” όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα», αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότερες Ελληνίδες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.

Τα στοιχεία αφορούν γυναίκες όλων των κατηγοριών από φοιτήτριες μέχρι νοικοκυρές ενώ η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ ή cyber s@x αφορά κυρίως Ευρωπαίους, Αμερικανούς και Αυστραλούς που πληρώνουν αδρά σε δολάρια και ευρώ για διαδικτυακό “μάτι”!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications