Αυτός είναι ο Έλληνας εφευρέτης που 22 χρονιά δεν πληρώνει ΔΕΗ & καύσιμα και…”τον έχουν στην απομόνωση”
Αυτός είναι ο Έλληνας εφευρέτης που 22 χρονιά δεν πληρώνει ΔΕΗ & καύσιμα και…”τον έχουν στην απομόνωση”

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος… ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου.

Έχει λύσει κάθε ανάγκη του σε ηλεκτρικό , θέρμανση και εναλλακτικά καύσιμα που παράγει ο ίδιος απο τα πιο απλά πράματα , ενώ δίνει λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα. Και όμως τόση γνώση που θα μπορούσε να μας λύσει χιλιάδες προβλήματα μένει ανεκμετάλλευτη.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

αγαπητε μιχαλη !!!! μονο 20 μετρα κατω απο την γη μπορουν να σε σωσουν σε καποιο πυρινικο ολεθρο ....... για να ζησεις μιλαμε .... να μην παρεις ακτινοβολια ..... και να μηνεις εκει λιαν εξη μηνες ..... οτι δηποτε πανω απο αυτα τα μετρα , μετριουντε ανα μετρο και χρονο επιβιωσης και μονο .... η σημερινη τεχνολογια με την υπρδιασπαση του ατομου .... η ακινοβολια εινι τεραστια ... τοση που αν φας μια κονσερβα στα 6 μετρα θαμενη ειναι σαν να τρως την ιδι βομβα που επεσε στο κεφαλι ... αυτοι που φτιαξαν την πυρινικη ν,,, μονο εναν εχθρο εχουν τον καρκινογονο μολιβδο τιποτα αλλο ... το τσιμεντο ειναι απλα ενα ραδιενεργο σφουγγάρι ... παντος χαλαλι σου για την ολη κατασκευη . μακαρι να το καναμε και εμεις ....

Ανώνυμοςείπε...

η γνωση του μενει ανεκμεταλλευτη...οταν καποτε ερθη ελληνικη κυβερνηση ατομα σαν αυτον θα αναστησουν την οικονομια. Διανοια υπαρχει τεχνογνωσια υπαρχει, χερια και δυναμικο υπαρχουν, και ελπιζω υπαρχει θεληση για εργασια... οταν τα "ξεφτερια" οι δημοσιογραφοι ρωταν τους ΧΑγιτες βουλευτες, οποτε εχουν την καλωσυνη να τους καλουν στην εκπομπη τους, ποιο ειναι το προγραμμα τους, ιδου η απαντησις! Θα μαζευτουν ολοι οι Ελληνες "γραναζηδες", και θα βαλουμε μπρος την μηχανη, θα σαλιωσουμε τις γροθιες μας και θα ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!!!!!! ο Μεγας Αδολφος ελεγε Το Εργατικο Δυναμικο ειναι το Νομισμα μιας χωρας!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

σωστα τα γραφεις, αλλα δεν το καταλαβαινουν παρα ελαχιστοι.
οι περισσοτεροι δεν μπορουν καν να σκφθουν τι εννοεις μεσα στην προταση σου.
μακαρι να ηταν αλλιως, αλλα βλεπω φωτια να πεφτει για να καθαρισει τον τοπο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications