Το περιστατικό με το παράξενο πλάσμα στη Χιλή που έμοιαζε με το Chupacabra.
Το περιστατικό με το παράξενο πλάσμα στη Χιλή που έμοιαζε με το Chupacabra.

Το βράδυ της 12 Ιανουαρίου του 2002, δύο αγόρια στην Χιλή στην πόλη Villa San Rafael (βιλα σαν ραφαελ) είδαν ένα παράξενο πλάσμα.

Στην αρχή νόμιζαν οτι ήταν αδέσποτο άγριο ​​σκυλί και άρχισαν να πετούν πέτρες για το τρομάξουν και να φύγει. Προς έκπληξη των παιδιών, στάθηκε ακίνητο στο έδαφος, χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να τρέξει μακριά, καθώς αυτό κάνει οποιοδήποτε σκυλί. Επιπλέον, κινείται πιο κοντά στα αγόρια!

Το παράξενο πλάσμα,κινείται με τα τέσσερα κάπως περίεργα σαν κουνέλι. Ξαφνικά σταματάει και στέκεται στα πίσω πόδια του. Και σε αυτή τη στιγμή, είχαν την αισθητή οτι τους έστειλε κάποια ισχυρή ενέργεια. Ήταν σαν ένα κόμπος στο στομάχι, - λέει ένα από τα αγόρια.

Το παράξενο πλάσμα και πάλι κινείται προς τα εμπρός στα πίσω πόδια του, και βγάζει ένα δυνατό οξύ ήχο κάνοντας μικρά βήματα, με κλίση σε ένα από τα μπροστινά άκρα. Τα αγόρια πίστευαν ότι τον πλήγωσαν όταν έριχναν πέτρες.

Ο ένας αισθάνθηκε φόβο, και άρχισε να φεύγει μακριά σιγά-σιγά , σε αντίθεση, με το άλλο αγόρι που αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει πιο κοντά στο παράξενο πλάσμα.Ο Nelson (Νελσον) ήταν κυριολεκτικά γοητευμένος από αυτό που είδε. Θυμάται τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, θυμίζει αμυδρά ένα σκύλο, η μύτη ήταν επίπεδη. Αυτιά επίπεδα, στρογγυλά και μεγάλα.

Τα μάτια ήταν κάπως κοκκινωπά και λίγο λοξά,το χρώμα τους και το σχήμα τους, δεν το είχε δει πότε σε κανένα γνωστό είδος, όταν το πλάσμα γύριζε το κεφάλι του από τη μία πλευρά στην άλλη,το έκανε με τέτοιο τρόπο σαν τις μικρές σαύρες. Στην ζάλη κοιτάζοντας το πλάσμα, ο Νέλσον άκουσε ξαφνικά μια εσωτερική φωνή που του είπε: "Σταμάτα να το κοιτάζεις, και τρέξε μακριά"

Στη συνέχεια οι έφηβοι ερωτήθηκαν ξεχωριστά, αλλά η ιστορία τους ήταν ίδια, με μεγάλη λεπτομέρεια. Περιέγραψαν ένα μυστηριώδες πλάσμα που ζωγραφίζουν ακομα. Τα χέρια του ήταν με 3 δάκτυλα και ενωμένα σαν πτερύγια . Τα πόδια ήταν σαν της κατσίκας, αλλά είχαν επίσης τρία δάχτυλα, που συνδέονται με μικρούς ιστούς.Τα Μαλλιά που κάλυπταν το πλάσμα, ήταν παρόμοια με αγριογούρουνο.

Λένε ότι το έχουν δει και άλλοι άνθρωποι, αν και οι περιγραφές τους δεν ταιριάζουν απολυτά. Ένας ερευνητής προτείνει ότι ήταν το μυστικό πλάσμα, που μοιάζει με βαμπίρ, που είναι γνωστό στη Νότια Αμερική και ονομάζεται "Chupacabra".Είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους σε ένα τηλεπαθητικό επίπεδο - να εμπνεύσει φόβο, η να μεταδίδει σκέψεις.

Σχετικά με το Chupacabra,οι άνθρωποι που το έχουν δει: μερικά από αυτά μπορούν να πηδήξουν ψηλά, η ακόμη και να αιωρούνται, επιπλέουν στον αέρα, στο πίσω μέρος των νεοπλασιών έχουν κατι σαν μια χτένα, και έχουν κάποια σχέση με UFO. Ωστόσο, οι περιγραφές είναι πολύ διαφορετικές.

Στην Λατινικής Αμερικής ερευνητές πιστεύουν ότι το "Chupacabra" - η κοινή ονομασία μιας συγκεκριμένης ομάδας περίεργων πλασμάτων, οτι το καθένα από αυτά μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά. Εδώ έχουμε κάποια κοινά με εξωγήινους!πέρα την σχέση τους με UFO που έχουν αναφέρει κάποιοι,τηλεπαθητική επικοινωνία,σχετικά με αυτό θα βάλουμε άρθρο στο μέλλον, για την κλάσης ανωτερότητας των πλασμάτων η εξωγήινων που έχουν τηλεπαθητική επικοινωνία. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications