Όποιος δεν ακολουθάει την μάζα ειναι  το μαύρο πρόβατο! περί θρησκείας ο λόγος!
Όποιος δεν ακολουθάει την μάζα ειναι  το μαύρο πρόβατο! περί θρησκείας ο λόγος!

Να γίνει ένας διαχωρισμός απο τους αριστερούς που δεν έχουν επιχειρήματα! ειναι άθεοι γιατι ετσι θέλει το κόμματα τους! αν ρωτήσεις εναν αριστερό γιατι δεν πιστεύει δεν μπορεί να εξηγήσει για πιο λόγο δεν πιστεύει!

Έξαλλου η ελίτ προωθεί τον αθεϊσμό! για πιο λόγο; η ίδια ξέρει! το έκανε πράξη στην Αλβανία επί κομουνισμού με τον Χοτσα

Θα βρείτε πολλούς άθεους κομμουνιστές με πρώτο και καλύτερο τον Τσιπρα! ακολουθούν σαν κοπάδι οι αριστεροί άθεοι! είπαμε γιαυτό δεν μπορούν να που γιατι δεν πιστεύουν, θα τους βρείτε να κράζουν σε ομάδες χριστιανούς, την ίδια την στιγμή που αυτοί δεν έχουν καμιά διάφορα! με λίγα λογία ειναι και αυτοί πρόβατα των αριστερών!

Έχει διαπιστωθεί οτι ομάδες και σελίδες άθεων της διαχειρίζονται άτομα του ΣΥΡΙΖΑ επί πληρωμής!πάντα θα ειναι κάποιος μπαμπούλας διαχειριστής που θα σβήνει οτι δεν αρέσει στο κόμμα! οι ίδιοι ήταν που έβαζαν κατά της χρυσής αυγής,κτλ κτλ!

Εδώ ειναι το τραγικό της υπόθεσης όμως!

Ένας χριστιανός ιεχωβάδες μουσουλμάνοι κτλ κτλ βλέπουν εχθρούς οποιος δεν ακολουθεί την θρησκεία τους, ακομα και αν του εξηγείς τον λόγο δεν μπορεί να το καταλάβει! η δεν θέλει για να μην γκρεμιστούν τα πιστεύω του. Από θέμα ψυχολογίας έχει εξήγηση αυτό,ο εγκέφαλος απορρίπτει οτι τον κάνει να αναθεωρήσει! και η καλύτερη λύση για να μην αναθεωρήσει και κουραστεί ειναι να απορρίψει,και να μεινει βολεμένος στο ψέμα του (πχ σε γυναικες που ζουν στο ψέμα και λένε ΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ!!!) ειδικά αν το άτομο ειναι χαμηλής νοημοσύνης! όχι δηθεν μορφωμένος! γιατι πάλι τα μπερδεύουν (το εκπαιδευτικό σύστημα σε εκπαιδεύει οπως θέλει αυτό.)

Τέτοια άτομα θα βρείτε παντού! ειναι οι γνωστοί τύποι που σχολιάζουν σχόλια τύπου(μαλ@κιες, συνωμοσίες,χλευάζουν,κτλ ) για να μην κουράσουν το λίγο μυαλό που διαθέτουν, μιλούν και χλευάζουν θέματα που ούτε μπορούν να καταλάβουν, να ξέρουν, ούτε μπορούν να κατανοήσουν!

Λοιπόν η αλήθεια ειναι οτι ακομα και οι αριστεροί δεν ξέρουν γιατι ειναι άθεοι κάποια ηγετικά άτομα του ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ!! εγώ γνωρίζω γιατι ειναι άθεοι ! οπως κάθε σοβαρός ερευνητής και επιστήμονας. Αλήθεια όλοι εσείς οι θανατικοί χριστιανοί γιατι βγάλατε εναν θεο;

Η πικρή αλήθεια ειναι οτι ο καθένας που διαθέτει λίγο μυαλό πιο πάνω απο τους πολλούς δεν μπορεί να έχει την θρησκεία που επιβλήθηκε στην Ελλάδα με σφαγές! ούτε το εβραϊκό άγιο φως! (οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φως απο μονοί τους) που κουβαλούν κάθε χρόνο! ούτε Εβραίους πατριάρχες! (Σεραφείμ εβραϊκό!)Ο αντάρτης που έγινε Αρχιεπίσκοπος .

Εδώ βλέπουμε οτι η θρησκεία έχει στενές σχέσεις με την Σιών, και κράτα σε καταστολή την μάζα να περιμένει την σωτηρία του δηθεν φιλεύσπλαχνου θεού!αντί να πολεμήσει! οπως και η εκκλησιά ήταν πάντα με την υποδούλωση των Ελλήνων! και στην Σμύρνη περιμένουν την σωτηρία αντί να πολεμήσουν και τους έκαψαν οι Εβραίοι! αλήθεια ξέρει κάνεις ποσά έχει η εκκλησιά? ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
κείμενο ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications