Σεισμός κατόπιν παραγγελίας και όχι δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας αλλα συνωμοσία του  HAARP.
Σεισμός κατόπιν παραγγελίας και όχι δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας αλλα συνωμοσία του  HAARP.

Στις 20 Μαρτίου 2012 έγινε μεγάλος σεισμός στο Ακαπούλκο, στο Μεξικό, 190 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του Μεξικό. Όμως… ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Λίγο καιρό πριν, είχε ανακοινωθεί σε μια άλλη γειτονική πολιτεία του Ακαπούλκου, την Τσιάπας, ότι στις 20 Μαρτίου ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, θα γινόταν άσκηση για σεισμό μεγέθους 7,9 Ρίχτερ.

Στην άσκηση θα λάμβανε μέρος όλη η πόλη με εκκενώσεις κτηρίων – χώρων εργασίας, νοσοκομείων, σχολείων κ.λ.π.

Οι λεπτομέρειες είχαν ανακοινωθεί και οδηγίες για το τι έπρεπε να γίνει είχαν δοθεί από καιρό. Ο κόσμος στο Τσιάπας ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτή την άσκηση. Αλλά αυτοί που δεν ήταν καθόλου ποροετοιμασμένοι για τον αληθινό σεισμό ήταν οι κάτοικοι στο Ακαπούλκο. ΜΟΝΟ 2 ΛΕΠΤΑ αργότερα από την ώρα της άσκησης στο Τσιάπας, η γειτονική πολιτεία, το Ακαπούλκο είχε ένα μεγάλο σεισμό της τάξεως του 7,4 Ρίχτερ (κατά άλλους 7,6).

Κι ενώ όλα τα ΜΜΕ έτρεξαν να ενημερώσουν τον κόσμο για αυτόν το σεισμό ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ‘ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ’!!!!!

BBC News – In pictures: Mexico earthquake
Mexico earthquake rattles capital city | World news | The Guardian

Κι εδώ γεννιούνται ερωτήματα, κι εδώ μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! Πόσες φορές ακόμα χρειάζεται να το πούμε; Πόσες αποδείξεις χρειάζονατι ακόμα για να καταλάβουν μερικοί ότι οι ‘θεωρίες συνωμοσίας’ είναι ήδη πράξεις και μάλιστα τόσο επικίνδυνες που κάποια στιγμή μπορεί και να επιφέρουν αποτελέσματα εξαιρετικά άσκημα και μη αναστρέψιμα;

Τα συστήματα χειραγώγησης καιρού, τεκτονικών και ψυχοτρονικών επεμβάσεων, όπως το HAARP στην Αλάσκα των ΗΠΑ, είναι υπαρκτά, δεν είναι στη φαντασία κανενός, παρά μόνο στην αρρωστημένη αλλά πραγματοποιημένη φαντασίωση κάποιων διεστραμμένων εγκεφάλων που ανακάλυψαν ότι μπορούν να το παίζουν Θεός… Ή μάλλον διάολος!!!

Και να απειλούν κράτη και έθνη με κοσμικές καταστορφές. Να επιφέρουν θάνατο ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ή απλά να καταστρέφουν οικονομικά μια χώρα με σεισμούς, πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων, τυφώνες κι ό,τι άλλο βάζει ο άρρωστος νους τους.

Κάποιος ανέβασε στο διαδύκτιο τη φωτογραφία της περιοχής που έγινε ο σεισμός από το δορυφόρο της ΝΑΣΑ, λέγοντας ότι ‘δεν υπήρχαν σύννεφα εκείνη τη στιγμή από πάνω’. Όμως όσοι έχουν παρακολουθήσει όλο αυτόν τον καιρό τις καταγγελίες μας και ξέρουν, θα δουν ότι αυτά τα λίγα που φαίνονται, δεν ανοίκουν στην οικογένεια των φυσιολογικών νεφών, αλλά είναι αποτέλεσμα χημικών αεροψεκασμών και, κάτω αριστερά, διακρίνονται και τα μικροκύματα του HAARP.

Η σημερινές όμως φωτογραφίες της ΝΑΣΑ το δείχνουν ξεκάθαρα ότι το έργο τους συνεχίζεται…

Να δούμε τώρα και την άλλη σύμπτωση, τι έδειχνε το μαγνητόμετρο του HAARP εκείνη τη μέρα τoυ σεισμού.

Ήταν τις καλές εποχές που το HAARP δημοσίευε τα data του, πριν το εικονικό του «κλείσιμο» και μπορούσαμε να παίρνουμε στοιχεία.

Τα συμπεράσματα δικά σας… Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει, σε δυο επίπεδα: Το πρώτο γιατί βιώνουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες, καταστάσεις και προβλήματα που ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν είχε αντιμετωπίσει, ούτε ακόμα και στις πιο σκοτεινές της περιόδους. Η ανθρωπότητα έχει μπει κυριολεκτικά στο ‘μάτι’ σκοτεινών, σατανικών δυνάμεων, μαζί με τη Μάνα Γη μας κι όλα τα δημιουργήματα της. Και το δεύτερο, είναι η απίστευτη απάθεια κι αδιαφορία κάποιων που επιλέγουν να κωφεύουν, να σωπαίνουν και να σφυρίζουν αδιάφορα στον δηλητηριασμένο από τους χημικούς αεροψεκασμούς αέρα!!!!

Όσο η Ελλάδα βογκάει από την επίθεση των γκλομπαλιστών μέσω των τραπεζοληστών και των πουλημένων κυβερνήσεων, όσο οι περισσότεροι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την σκληρή καθημερινότητα και να βρουν λύσεις, εσείς κάντε ένα διάλειμμα και ρίξτε μια ματιά στους ουρανούς μας, στην έλλειψη καθαρού αέρα, στα σύννεφα που είναι γεμάτα περίεργα σχήματα, στις αναφορές σεισμών που ολοένα αυξάνονται τόσο σε αριθμό όσο και σε μέγεθος στην Ελλάδα. Και τέλος στη Σαντορίνη της οποίας το ηφαίστειο ‘ξύπνησε’ χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να ‘ξυπνήσει’ και τη συνείδηση των Ελλήνων….

ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ; USA-ΔΝΤ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΠΕΊΡΑ!! (θεωρίες συνωμοσίας θα πουν πολλοί ετσι έχουν εκπαιδευτεί!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications