Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΆΤΗ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΎ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ κα. ALLISON PARKER
Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΆΤΗ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΎ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ κα. ALLISON PARKER

«διότι το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται, μόνον έως να εκβληθή εκ μέσου ο κωλύων τώρα· και τότε θέλει αποκαλυφθή ο άνομος, τον οποίον ο Κύριος θέλει απολέσει με το πνεύμα του στόματος αυτού και θέλει εξαφανίσει με την επιφάνειαν της παρουσίας αυτού· όστις θέλει ελθεί κατ' ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους και εν πάση απάτη της αδικίας μεταξύ των απολλυμένων, διότι δεν εδέχθησαν την αγάπην της αληθείας διά να σωθώσι· και διά τούτο θέλει πέμψει επ' αυτούς ο Θεός ενέργειαν πλάνης, ώστε να πιστεύσωσιν εις το ψεύδος, διά να κατακριθώσι πάντες οι μη πιστεύσαντες εις την αλήθειαν, αλλ' ευαρεστηθέντες εις την αδικίαν.» – ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β΄ 2:12

Επειδή η ακόλουθη «είδησις» εδώ και μέρες παίζεται ανεπανάληπτα σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος, εθεώρησα αναγκαίον εγώ να αναλύσω αυτό το «τραγικό συμβάν» υπο το φώς της απόλυτης και λεπτομερούς εξετάσεως. Και επειδή κάποιοι εκεί έξω λένε πως ζούμε εν ταις «έσχαταις ημέραις», τείνω να τους πιστεύω εν όψει της μαζικής τυφλώσεως και εξαπατήσεως που γίνεται τελευταίως εν τοῖς ανα τον κόσμον ὄχλοις τηλεθεατών υπο της δυνατής και παραισθησιογόνου πραπαγάνδας του παγκόσμιου τύπου, που όλοι εμείς ξέρουμε πλέον ανήκει εις την ελιτ του «περιΟΎΤΣιου» λαού του θεού (και θεός εδώ με μικρό «θ» έτσι;;;).

Και ΕΣΥ Έλληνα μη νομίζεις ότι το νέο αυτό εσἐνα δεν σε επηρεάζει ουδούλως εκεί που βρίσκεσαι στην Ελλάδα, διότι όπως μάθαμε απο την γελοία υπόθεση του κ. Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, κατηγορήθηκε ο ίδιος για την κατοχή ενος καραμπινιού—που άνηκε στον πατέρα του! Αλλά μη χάνουμε το νόημα εδώ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΕΝΟΣ ΌΠΛΟΥ (ΚΗΝΥΓΕΤΙΝΟΎ και ΝΟΜΊΜΟΥ) πήγε φυλακή ο Κασιδιάρης. Άρα πού το πάω;;;

Εννοώ ότι προτού αρχίσουν οι Εβραίοι κομμουνιστές να μας επιβάλουν —δια «νόμου»— ένα νέο και σοβαρό νομοθέτημα σχετικά με ένα κρίσμισο εθνικό ζήτημα που επηρεάζει όλους μας, μέσω της Βουλής (που ελέγχεται απο τους ίδιους), το οποίο επιφυλλάσει κατα πάσα πιθανότητα μια ύπολουθη ατζέντα των ίδιων προς την υποδούλωσιν της χώρας, πάνε…ΓΙΑ ΤΑ ΌΠΛΑ ΜΑΣ! Γιατί;;; Θα σας θέσω ερώτημα εγώ: ΓΙΑΤΊ μόλις ανέβαλε τα ηνία της εξουσίας στην Ρωσία ο Λένιν, πήγε αμέσως να κατάσχει όλα τα όπλα των Ρώσων πολιτών;;; Απάντησις: ΔΙΌΤΙ ήξερε πολύ καλά ότι αν δεν το είχε κάνει αυτό, θα ξεσηκονόταν όλος ο ρωσικός λαός εναντίον του. Ένας αφοπλισμένος λαός είναι πάντοτε πιο…ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΙΜΟΣ απ᾽ό,τι ένας οπλισμένος, ξύπνιος και έξυπνος λαός!

Τον κ. Ι. Κασιδιάρη προσπαθούσαν να τον κάνει ΥΠΌΔΕΙΓΜΑ για όλους τους Έλληνες πολίτες που θα σκεκφτόν ποτέ να τα βάλουνε κι αυτοί με το καθεστώς…το…ΣΆΠΙΟ. Αλλά δεν ήταν μόνο ο γραμματεύς τύπου της ΧΑς που έχει υποστεί διώξεις απο το εν Ελλάδι καστεστως, το διεφθαρμένο, αλλά και όλοκληρο το κόμμα του. Αλλά προσέξτε, με βάση τις ΊΔΙΕΣ κατηγορίες: ότι η ΧΑ αποτελεί «εγκληματική» οργάνωσις και έχει και ένα «παράνομο»…ΟΠΛΟΣΤΆΣΙΟ στην κατοχή της—κάτι το οποίο δεν έχει βρεθεί ποτέ βεβαίως!

Είτε σας αρέσει η Χρυσή Αυγή είτε όχι, ΜΗΝ ΧΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΕΔΩ.

Καταλάβατε τώρα τι εννοώ;;; Εννοώ ότι τους δίκαιους πολίτες —που αγαπάνε τη πατρίδα τους και τυχαίνει να έχουν ΚΑΙ όπλα στη κατοχή τους για την προστασία των οικογενειών και της χώρας τους απο εξωτερικές και εσωτερικές απειλές— πάντα τους κατηγορούν οι συνωμότες Εβραίοι για δήθεν «παράνομες» δράσεις που όλως τυχαίως περιστρέφονται γύρω απο την κατόχη…ΟΠΛΩΝ —παρακαλώ!— απο πλευράς ενος ένοπλου και δίκαιου σώματος πολιτών. EΆΝ ήσαν όλοι οπλισμένοι οι Ρώσοι πολίτες κατα την περίοδο στην οποία ήσαν τότε όλοι κάτω απο το ζυγό του κομμουνισμού, τότε ΔΕΝ θα είχε ευκαιρία ο Λένιν μαζί με όλους τους αξιοματούς και τους συνεχιστές του να…ΣΚΩΤΏΣΟΥΝ —παρακαλώ!— ΠΆΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤΩΜΎΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΎΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΠΟΛΛΏΝ ΔΕΚΑΕΤΙΏΝ! ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!

Εδώ μιλάμε για τους δήθεν θανάτους με πυροβολισμό της δημοσιογράφου κ. Alison Parker (Άλισον Πάρκερ) και του κ. Αδάμ Ουάρντ, ο εικονολήπτης της. Στις 26 Αυγούστου, το 2015, η δημοσιογράφος Alison Parker και ο φωτορεπόρτερ Adam Ward, εργαζόμενοι της θυγατρικής του μεγάλου Αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού CBS, WDBJ, σε Roanoke της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου, ενώ διεξήγαν μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη κοντά στην λίμνη Smith Mountain στη Moneta της Βιρτζίνια.

Η δημοσιογραφική ομάδα αυτή έκαμνε συνέντευξη στη κ. Βίκυ Gardner, την εκτελεστική διευθυντή του τοπικού εμπορικού επιμελητηρίου, όταν και οι τρεις δέχθηκαν επίθεση από έναν γκάγκστερ, ονόματι Lee Flanagan. Η Parker, ηλικίας 24, και ο Ward, ηλικίας 27, πέθανε στη σκηνή και η κ. Gardner επέζησε, σοβαρά τραυματισμένη. Η Parker και ο Ward ήταν η έβδομη και ο όγδοος δημοσιογράφοι που σκοτώθηκαν στη δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1992, κ.τλ., κ.τλ. Έτσι λένε!

Τώρα πάμε να δούμε μερικές ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ εν σχέσει με την υπόθεση αυτή… Δεν σας λέει τίποτα το γεγονός ότι δώδεκα ολόκληρα λεπτά πριν τον πυροβολισμό, ο γκόμενος της κ. Άλισον Πάρκερ, κ. Christ Hurst έκανε την εξής δήλωση στο τουιτερ (twitter):

Ήταν [η Άλισον] η πιο λαμπερή γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Και για κάποιο περίεργο λόγο, και μένα με αγάπησε. Αγάπησε αυτή την οικογένεια, τους γονείς και τον αδελφό της.

Τώρα δείτε στα δεξιά την εικόνα του εν λόγῳ τουίτ του κ. Hurst. Αλλά εδώ, δεν θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στα λόγια του, αλλά στην…ΏΡΑ και την οποία έκανε αυτό το τουίτ: 6:34μ.μ. Τώρα δείτε την ώρα κατα την οποία έγινε ο εν λόγῳ πυροβολισμός: 6:46μ.μ. Δεν σας φαίνεται λίγο…ΠΕΡΊΕΡΓΟ το γεγονός ότι αυτό το συλλυπητήριο τιούτ του γκόμενου της κ. Άλισον το είχε κάνει ο ίδιος… ΔΏΔΕΚΑ ΌΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΆ ΠΡΙΝ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΌΣ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΌΣ;;;!!!

Τώρα, σαν να μην φθάνει αυτό, δείτε αυτήν την φωτοφραγία του ίδιου γκόμενου της κ. Άλισον ώρες μετά τον πυροβολισμόν σε μια συνέντευξη τύπου όπου…ΧΑΣΚΟΓΕΛΆΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ—ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΕΊΧΕ «ΠΕΘΆΝΕΙ» Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΤΟΥ ΆΛΙΣΟΝ!!!…ΔΉΘΕΝ…ΔΉΘΕΝ…

Η υπόθεση αυτή δεν έχει να κάνει παρα μόνο άλλη μια προσπάθεια —με αφορμή τον εν λόγῳ «πυροβολισμό, το ΨΕΎΤΙΚΟ— των ισχυρών ΕΒΡΑΪΚΩΝ οργανώσεων στην Αμερική να κατάσχουν τα όπλα των Αμερικανών πολιτών. Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι κάθε νομοθετική πράξη για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών την έχει εισηγηθεί ένας ΕΒΡΆΙΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΉΣ;

Θέλουν και τα δικά σας όπλα ΈΛΛΗΝΕΣ και προφανείς λόγους—μπας και ξυπνήσετε τελικά και ΞΑΝΑΠΆΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!!!

Έχουν γίνει κι άλλοι παρόμιοι «πυροβολισμοί» τέτοιοι στην Αμερική τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά κάθε φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, τα εξής περίεργα συμβαίνουν:

ΠΟΤΈ δεν βλέπουμε κανένα πτώμα…
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ αίματα γύρω απο τη σκηνή του «εγκλήματος»…
ΔΕΝ υπάρχουν δάκρυα απο πλευράς των οικογενειών των «θυμάτων»…
Οι εκθέσεις των ΜΜΕ αντικρούονται πάντα με εκείνες της αστηνομίας για τι ακριβώς «έγινε», αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο μια φορά, αλλά 2, 3, 4 και πάει λέγοντας και…ΚΑΤΆ ΚΌΡΟΝ μάλιστα!…
Στον εν λόγῳ πυροβολισμό όλα θύματα όλως περιέργως αφαιρούνται αμέσως εκτός πλάνου τη στιγμή που γίνεται ο πυροβολισμός…δηλ., ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΘΌΛΟΥ τα θύματα αυτά να πυροβολούνται!…

Μπορώ να συνεχίσω χωρίς διακοπή με αυτό το θέμα διότι υπάρχουν και τόσα πολλά άλλα αντιφατικά με αυτούς λεγόμενους «πυροβολισμούς».
Για να δείτε ένα πάρα πολύ καλό βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα, δείτε το ηχητικό «Alison Parker Shooting Hoax And Barack Obama's Fake Assassination» στο YouTube.com

ΚΆΤΙ ΒΡΟΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΏ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ… Alison Parker Shooting Hoax And Barack Obama's Fake Assassination

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications